Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Grupa “Laika upe” piedāvā mūzikas video “Aizdod man laiku” ar influenceru dalību

Foto: Publicitātes foto

Mēneša sākumā grupa “Laika Upe” saviem klausītājiem nodeva savu jaunāko dziesmu “Aizdod man laiku”, kas veltīta Olimpiskajām spēlēm, mūžsenajam mītam par laika trūkumu un sportiski skaistam mīlestības stāstam.

Dziesmai nofilmēts arī mūzikas video, kurā filmējušies tādi sabiedrībā populāri influnceri kā Kaspars Ozoliņš un Deniss Demčenko.

LTV ētera personība un treneris Kaspars Ozoliņš: "Pēc uzaicinājuma filmēties videoklipā es ar patīkamu satraukumu gaidīju nolikto dienu.

Tā kā šobrīd es neesmu spējīgs piedalīties skrējēju lomā, man tika iedalīta man tik ļoti neraksturīgā rīmas loma – par kuru es diezgan ātri sāku fanot un priecāties, jo sapratu, ka būs riktīga izēšanās.

Kamēr visi fanoja, es ēdu picu, kas aromātiski smaržoja un "kaitināja" fanotājus, it īpaši manu blakussēdētāju, kas bija mazs puisītis. Pavērojiet viņu video!

Foto: Publicitātes foto

Ja runājam par laika trūkumu, man šķiet, ka pilnīgi katrs var teikt: “Aizdod man laiku, jo laika nav, laika pietrūkst.” Laika trūkums skar jebkuru, kurš grib kaut ko izdarīt. Laiks atpakaļ nenāk, tāpēc visās dzīves situācijās arī es izjūtu laika trūkumu!"

Soctīklu satura radītājs Deniss Demčenko par video filmēšanu: “Pirmkārt, jāsaka paldies par iespēju piedalīties šajā projektā un būt daļai no dziesmas videoklipa. Pēc vairākām noskrietām stundām šķita, ka vairāk nekad neparakstīšos uz ko tādu. Tas bija sava veida izaicinājums.

Un, redzot iznākumu tam visam, varu pateikt tikai to, ka mēs visi kopā paveicām lielisku darbu. Es ieguvu milzīgu pieredzi, redzot to, ko neredz skatītāji. Noteikti nākotnē, ja būs iespēja, piekritīšu filmēties vēl. Gan ar puišiem, gan viņu komandu filmēšanas laikā bija tik viegli sastrādāties un komunicēt.

Vai man ikdienā pašam pietiek laika? Viennozīmīgi – nē. Reizēm šķiet, ka nedēļā ir pārāk maz dienu un dienā ir pārāk maz stundu, lai izdarītu visus darbus!”

Foto: Publicitātes foto

Dziesmas “Aizdod man laiku” teksta autors ir Mikus Frišfelds un Armands Varslavāns, bet mūzikas autori ir gan Armands Varslavāns, kā arī Guntis Nurža un Atis Čamanis.

Aranžija ir Edgara Vilcāna un Armanda Varslavāna kopdarbs. Dziesmas “Aizdod man laiku” video režija ir Vinetas Nuržas darbs sadarbībā ar talantīgo Kasparu Kambaru, kas bija video operators un montāžas režisors.

Video ideja un scenārijs – Vineta Nurža un Mikus Frišfelds. Lomās bija visi grupas puiši, draugi un influnceri – Guntis Nurža, Britānija Ņebova, Deniss Demčenko, Kaspars Ozoliņš, Elīna Rozēna, Andrejs Visockis, Krišjānis Laizāns, Jānis Pastars, Atis Čamanis un citi. Īpašu paldies grupa vēlas teikt Jaunmārupes stadionam, kur video tika filmēts, un “Mārupes Pizza”, kas tika ne tikai vēderos, bet arī video kadros.

Foto: Publicitātes foto

Grupa “Laika Upe” dibināta 2016. gadā un regulāri ar jaudīgām performancēm uzstājas dažāda mēroga publiskos un privātos pasākumos visā Latvijā. Plašāku atpazīstamību grupa ieguva dziesmu konkursā “Supernova 2019”. Grupas līdz šim izdotie singli – “Lietus iela”, “Cauri puķēm”, “Neprātīga doma” un “Polārzvaigznes krīt” iekļuvuši Latvijas populārāko radiostaciju topos.

“Laika Upes” dziesmu radīšanā piedalījušies arī tādi pašmāju producenti kā Kaspars Ansons un DJ Rudd. Ar jaunāko dziesmu “Aizdod man laiku” grupa izziņo sava paša pirmā mūzikas albuma izdošanu 2024. gada ziemā, kas vainagosies ar grupas albuma koncerttūri pavasarī.

Nepalaid garām!

Uz augšu