Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" nosvinēti grandiozi rokmūzikas svētki

Sestdien, 17. augustā leģendārajā Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisinājās grandiozs rokmūzikas notikums – koncerts "Tavā un manējā Liepājā", kas pulcēja vairākus tūkstošus Liepājas popa un rokmūzikas cienītāju – liepājniekus un pilsētas viesus. Lielās publikas atsaucības dēļ tajā pašā vakarā notika arī papildkoncerts.

Koncertos uzstājās dziedātāji, kuri sevi dēvē par liepājniekiem vai bijušajiem liepājniekiem – Zigfrīds Muktupāvels, Igo, Andris Ērglis, Tomass Kleins un Fēlikss Ķiģelis, kuri klausītājus priecēja ar laika pārbaudi izturējušām dziesmām no grupu "Līvi", "Zodiaks", "Remix", "Credo", "Fomins un Kleins", "Cacao" un grupas "Liepājas brāļi" repertuāra.

Kopā ar šiem mūziķiem uzstājās instrumentālā grupa, radot neaizmirstamu muzikālo piedzīvojumu. Koncertu muzikālo daļu veidoja komponists Jānis Strazds, bet pasākuma scenārija autore un režisore bija Maija Kalniņa. Koncertu producents – SIA “Kultūras notikumi”.

Koncerti izskanēja kā īpašs veltījums Liepājas pilsētai un tās bagātajai rokmūzikas vēsturei. Klausītāji varēja dziedāt līdzi iemīļotām dziesmām un izbaudīt patiesu rokmūzikas svētku atmosfēru, kas lieliski piestāvēja vasaras noslēgumam un īpašajai, leģendārajai vietai – koncertdārzam "Pūt, vējiņi!". Šis pasākums kļuva par gaidītu un saviļņojošu mirkli gan liepājniekiem, gan pilsētas viesiem.

Koncerts "Tavā un manējā Liepājā" koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisināsies arī nākamgad – 16. augustā, šoreiz Liepājas 400. jubilejas zīmē.

Nepalaid garām!

Uz augšu