Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Žurnāls: Marija Jansone pēc šķiršanās satuvinājusies ar miljonāru (15)

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka izjukusi aktrises un uzņēmējas Agneses Zeltiņas meitas Marijas Romijas Jansones laulība ar uzņēmēju un bērnu tēvu Intu Jansonu. Nu tiek mēļots, ka Marijai uzradies jauns pielūdzējs. 

Žurnāls "Kas Jauns" šonedēļ raksta:

"Aprindās dzirdēts, ka Jansonei uzradies jauns un itin bagāts pielūdzējs, kam ar dāmu ir tikai aptuveni 12 gadu vecuma starpība, un tas esot miljonārs Mārtiņš Jamonts, ar kuru Mariju saista arī nesen izveidots uzņēmums."

Izdevums vēsta, ka šogad maijā reģistrēts SIA MJ22, kas uz pusēm pieder Gunai Zeltiņai (teātra zinātniece, Marijas Jansones vecmāmiņa - red.) un Jamontam. Uzņēmuma vienīgā valdes locekle ar tiesībām pārstāvēt SIA atsevišķi ir Marija Jansone.

Guna Zeltiņa atklāj, ka par jaunizveidotā uzņēmuma darbību vēl pāragri runāt, taču teic, ka tas nodarbosies ar ēdināšanas biznesu un taps vai nu kafejnīca, vai neliels restorāns, kurā varēs nobaudīt Marijas konditorejas gardumus. 

Savukārt Jamonts, šķiet, ir viens no privātumu visvairāk sargājošajiem pašmāju uzņēmējiem. Žurnāls vēsta, ka viņš ir patiesā labuma guvējs SIA Pro Vape, kas ir elektronisko cigarešu šķidrumu ražotājs, importētājs un vairumtirgotājs. 2022. gadā šī firma, pēc Lursoft datiem, bija Latvijā visstraujāk augušais uzņēmums, proti, gada laikā uzņēmuma apgrozījums bija palielinājies par 93 procentiem, savukārt, attiecinot pret 2020. gadu, apgrozījuma pieaugums sasniedzis pat nepilnus 600 procentus!

2022. gadā uzņēmums strādājis ar 76,3 miljonu eiro lielu apgrozījumu un nesis tā patiesā labuma guvējam Mārtiņam Jamontam 6,452 miljonu eiro peļņu. 

Jau ziņots, ka Jansone par šķiršanos paziņoja ar sociālo tīklu starpniecību. 

Jansoni bija kopā 13 gadus, un savas attiecības oficiāli nostiprināja 2019. gada nogalē.

2012. gadā piedzima viņu meita Mīla Jasmīna, bet 2020. gadā pasaulē nāca abu dēls.

Jansonam no divām iepriekšējām attiecībām ir trīs bērni.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 20. augusta numurā!

Uz augšu