Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Ģimene burkā" atgriežas ar jaunām un sen zināmām sejām (1)

Bindru ģimene
Bindru ģimene Foto: Kristaps Liepa

2. septembrī pie skatītājiem ar astoto sezonu atgriežas realitātes šovs "Ģimene burkā". Iepazīsties ar tā varoņiem!

Kļuvis zināms, ka šovā atgriezīsies Bindru ģimene. Šovā ar savu ikdienu dalīsies jaunpienācēji Rāceņi un iepriekšējā sezonā iepazītie Folkmaņi, kā arī šova veterāni Kuģu ģimene. 

"Ģimene burkā" ir ikdienas realitātes šovs, kas iekarojis skatītāju sirdis ar savu patiesumu, atklātību un ģimeņu drosmi parādīt savu ikdienu un attiecības visas Latvijas priekšā. Šovā iespējams sekot līdzi Latvijas ģimeņu ikdienai, piedzīvojot plašu emociju gammu. Ar vēlmju burkas palīdzību ģimenes risina sasāpējušus jautājumus, aktualizē neatrisinātas problēmas un cenšas kopīgi iet uz labāku un saskanīgāku kopdzīvi, skatītājiem sniedzot vērtīgus padomus par ģimenes attiecībām un to uzlabošanu.

Bindri paplašinās ģimeni un uzlabos savstarpējās attiecības

Bindru ģimene
Bindru ģimene Foto: Kristaps Liepa

Kopš šovs pārtrauca sadarbību ar Bindriem, ģimenē notikusi virkne pārmaiņu. Agrita atradusi jaunu mīlestību – Jāni. Tagad sievietes pirkstu rotā saderināšanās gredzens, kā arī abi sapņo apprecēties jau šoziem. Kā līgavainis pieņem Agritas bērnus un vai jaunajās attiecībās valda saskaņa? Kādas ir ģimenes pašreizējās attiecības ar Agritas bijušo vīru un bērnu tēvu, un kā Agrita tiek galā ar bērnu audzināšanu un uzmanības dalīšanu starp bērniem un jauno sirdsāķīti?

Rāceņi dalīsies pieredzē par to, kā ir dzīvot kopā ar sievasmāti

Foto: Kristaps Liepa

Acīgākie skatītāji Līvu un Mārtiņu Rāceņus atpazīs no attiecību šova "Mīlas nometne", kurā pāris guva uzvaru. Līva apzinās, ka viņas un Mārtiņa attiecību lielākā problēma ir komunikācija. Strīdu situācijās viņi nespēj atrast kompromisu un atrisināt konfliktu mierīgi. Abiem ir kopīga meita, taču Līva nu jau ir otrā bērna gaidībās. Ģimene dzīvo kopā ar Līvas mammu, kura arī labprāt palīdz mājas solī. Taču kāda ir ikdiena, dzīvojot kopā ar sievasmāti? Kā sadzīvi ietekmēs otrā bērna ienākšana ģimenē?

Folkmaņi mācīsies viens otru sadzirdēt un risināt finanšu problēmas

Folkmaņu ģimene
Folkmaņu ģimene Foto: Kristaps Liepa

Iepriekšējā sezonā iepazītie Folkmaņi nenoliedz, ka dzīvo savstarpēji saspīlētās attiecībās, turklāt tas, ka ģimene regulāri saskaras ar naudas trūkumu, situāciju neuzlabo. Ģimenē aug seši bērni – trīs vecākie ir no mammas Vitas iepriekšējām attiecībām, bet trīs jaunākie dzimuši attiecībās ar Vitas tagadējo dzīvesbiedru Mareku. Pavisam nesen pasaulē nācis arī ģimenes pastarītis. Vita šobrīd ir bērnu kopšanas atvaļinājumā, un, viņasprāt, par finansēm vairāk būtu jādomā Marekam. Viņš gan šobrīd ir bezdarbnieks, tāpēc ģimene dzīvo ļoti pieticīgi. Iepriekš viņš atklāja, ka neesot gatavs strādāt par atalgojumu 700 eiro mēnesī, taču Vita gan uzskata, ka arī šāda summa būtu vairāk nekā nekas. Finansiālās grūtības un vīra nevēlēšanās ieklausīties sievā ir novedusi pie tā, ka abi guļ atsevišķās istabās. Vai ģimenei izdosies sadzirdēt vienam otru un atbrīvoties no parādu jūga?

Kuģu ģimene gatavojas dēla skološanai mājmācībā

Foto: Publicitātes foto

Šova veterāni – vēdiskais filozofs Uģis Kuģis ar sievu Lindu – septiņu sezonu garumā ne reizi vien ir pārsteiguši skatītājus. Šajā sezonā ģimenes lielākais izaicinājums būs vecākā dēla Tamala skološana mājmācībā. Kā vecāki nonāca pie šāda lēmuma un kā ar to tiks galā? Tāpat Kuģi piedzīvo finansiālas grūtības, kas Uģim liek meklēt papildu ienākumus. Arī šajā sezonā Kuģu ģimene ir gatava drosmīgi izkāpt ārpus komforta zonas un ļauties jauniem izaicinājumiem, kas ietver arī dēlu audzināšanu, savstarpējo attiecību stiprināšanu un romantiskas divvientulības mirkļu rašanu.

Tāpat turpmāk katru ceturtdienu izaugsmes trenere Vita Solo jaunajā "Burku studijā!" palīdzēs dziļāk izprast sarežģītākos ģimenes jautājumus, kā arī mudināt dalībniekus un skatītājus beigt gaidīt un sākt runāt par pastāvošajām problēmām.

Dzīvo līdzi reālu ģimeņu patiesajiem stāstiem un attiecību līkločiem pašmāju attiecību realitātes šovā "Ģimene burkā" jau no 2. septembra plkst. 20.05 kanālā "360"!

Uz augšu