Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Inga Misāne-Grasberga kliedē runas, ka viņa atvadījusies no teātra ar zīmīti

Aktrise Inga Misāne-Grasberga
Aktrise Inga Misāne-Grasberga Foto: Zane Bitere/LETA

2023. gadā kļuva zināms, ka no Latvijas Nacionālā teātra aizgājusi aktrise Inga Misāne-Grasberga, kura bija štatā 18 gadus. Toreiz rakstīja, ka viņa atvadījusies no kolēģiem ar zīmīti. Kā bija patiesībā? 

“Paldies par kopīgo laiku,” bija rakstīs zīmītē. Nu Misāne-Grasberga intervijā žurnālam "Una" norādīja, ka tā vis neesot bijis.

"Tā nav taisnība, es atvadījos personīgi un uzrakstīju arī atvadu vārdus, kuros bija šāda haika - Sirds spoguli nopulēja, nu tas atstaro Mēnesi. Tā nav manis rakstīta, bet tā sen mīt manā atmiņā un es ap to meditēju. Sapratu, ka ar šiem vārdiem gribu iet tālāk. 20. decembrī nospēlēju pēdējo izrādi, režisore uznāca uz skatuves, pasniedza man ziedus, tas bija emocionāli, sirsnīgi un skaisti. Bija atnākuši ar pārējie kolēģi ar ziediem. Vislielākais pārsteigums bija tas, ka kolēģi bija uzrakstījuši man vēstules. Bija tik daudz skaistu pateicības vārdu. Tad sapratu, ka viss ir pareizi, ka neaizeju ar tukšumu vai rūgtumu," atklāj aktrise.

Viņa piebilst: "Man mēdz jautāt, vai ir palicis kāds rūgtumiņš. Nav! Tāpēc, satiekoties ar kolēģiem, nav nekādas neērtības sajūtas, ka kāds mani vai es viņus būtu sāpinājusi."

Pilnu interviju ar aktrisi Ingu Misāni-Grasbergu lasi žurnāla "Una" septembra numurā!

Uz augšu