Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Elmārs Tannis ar sievu noslēguši līgumu par visas mantas šķirtību (4)

Jūlija izskaņā slavenais šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis apprecējās ar mīļoto sievieti Ilonu Liepiņu. Mēnesi vēlāk pāris noslēdzis līgumu par visas mantas šķirtību, un nu tas oficiāli reģistrēts, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Žurnāla rīcībā pieejamā informācija liecina, ka šajā līgumā teikts, ka visa manta, kura piederēja katram laulātajam pirms laulības, ir uzskatāma par katra laulātā atsevišķu mantu, un uz to neattiecas šis līgums.

Tāpat jebkura manta, kuru laulātie iegūs laulības laikā, būs uzskatāma par tā laulātā atsevišķu mantu, uz kura vārda šī manta ir reģistrēta.

Arī par saviem parādiem un saistībām katrs laulātais atbild tikai ar savu mantu un viens laulātais nevar valdīt, lietot vai citā veidā rīkoties ar otra laulātā mantu bez tā rakstiskas piekrišanas."

Elmārs Tannis šobrīd ir patiesā labuma guvējs piecos uzņēmumos – SIA "Bellabono", SIA "Mazirati", SIA "Ķempju ābeles", SIA "Later Ltd" un SIA "Pizza Lulu".

Atgādinām, ka Tannis ar mīļoto iepazinies Līgatnē, satikšanās bijusi pavisam nejauša, taču starp abiem uzreiz radušās simpātijas. Pēc tam sazinājušies sociālajos tīklos, bet nejauši saspiedies video zvans telefonā attiecības paātrinājis līdz klātienes randiņiem.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 27. augusta numurā!

Uz augšu