Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Aktrise Evija Krūze par to, kā savieno dzīvi starp Latviju un Igauniju

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze
Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze Foto: Zane Bitere/LETA

Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze, kura šovasar atzīmēja piecu gadu kāzu jubileju ar vīru igauni Aimuru, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kā savieno dzīvi starp šīm divām valstīm. 

Aktrise teic: "Lai kur es dotos, mājas ir šeit [Rīgā]! Vienu bridi pārdzīvoju, ka daudz laika sanāk tērēt ceļā, bet tad sapratu, ka pa ceļam ar vīru varam visu izrunāt. Šorīt atbraucām no Tallinas un rīt brauksim uz Miso, kur atrodas mūsu lauku zemīte."

Par dzīvi Miso Evija saka: "Reizēm, kad vīram ir darīšanas, viņš mani atstāj tur vienu. Tad es lēnītēm eju dabā, skatos izaugušos stādiņus, izrauju kādu nezāli. Izbaudīt laukus - ne tikai skriet un strādāt - man patīk visvairāk. Netālu ir lielais ezers, kur braucam vizināties ar laivu vai nopeldēties, vīrs liek tīklus vai arī makšķerējam." Tāpat abi audzē bites. 

Intervijā Evija arī atklāj abu iepazīšanās aizkulises. Kā izrādās, tas noticis kādā Rīgas viesnīcā, kur viņa gāja uz baseinu peldēt. "Kādu dienu viņš pēkšņi tur bija, sāka sarunu, interesējās par spa, lūdza, lai iesaku. Teicu, ka uzrakstīšu, lai atrod mani feisbukā pēc vārda un uzvārda... Sarakstījāmies un pēc pāris mēnešiem satikāmies. Tobrīd nešķita, ka šāda iepazīšanās aizies tik tālu un ka tieši viņš izrādīsies īstais cilvēks. Pirmajā brīdī domāju - nē, igaunis, nemaz neskatīšos uz to pusi. Bet viņa uzstājība beigu beigās mani ieinteresēja," tā aktrise.

Atgādinām, ka Evija Krūze no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti un abu laulības laikā nāca pasaulē divi bērni, kuri pašlaik periodiski dzīvo te pie mātes, te pie tēva.

Arī Evijas pašreizējam vīram ir bērni no iepriekšējām attiecībām. 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 4. septembra numurā!

Uz augšu