Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Linkin Park" atgriežas ar sievieti priekšgalā

Foto: AP/Scanpix

Septiņus gadus pēc solista Čestera Beningtona došanās mūžībā grupa "Linkin Park" ir atgriezusies pie saviem klausītājiem, vēsta BBC.

Grupas dalībniekiem - Maikam Šinodam, Bredam Delsonam, Deivam Ferelam (Fīniksam) un Džo Hānam - pievienojusies soliste Emīlija Ārmstronga. Viņa pazīstama kā grupas "Dead Sara" dalībniece.

Grupai pievienojies arī jauns bundzinieks Kolins Britens, kurš ieņēmis Roba Burdona vietu. Britens darbojies grupā "Papa Roach" un "All Time Low".

Sarunā ar "Billboard" grupas ilggadējais dalībnieks Šinoda sacīja: "Robs mums pirms pāris gadiem teica, ka vēlas distancēties no grupas. Un mēs to sapratām - tas bija acīmredzams. Viņš sāka atvien mazāk parādīties, mazāk kontaktēties, un es zinu, ka arī fani to pamanīja. Man kā draugam tas bija skumji, bet vienlaikus es vēlos, lai viņš ir priecīgs, un mēs visi viņam novēlam to labāko."

"Linkin Park", izziņojot jauno sastāvu, gatavojas izdot jaunu albumu "From Zero" un doties pasaules koncertturnejā. 

Jau vēstīts, ka 2017. gada gada 20. jūlijā "Linkin Park" solists  Česters Beningtons tika atrasts pakāries savā mājā Palosverdesā, netālu no Losandželosas. Viņam bija 41 gads.

Noklausies grupas jaunāko singlu!

Uz augšu