Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Grupas dalībnieka slimības dēļ pārcelts "Guano Apes" koncerts "Arēnā Rīga"

"Guano Apes" koncertā Prāgā, 2011. gadā.
"Guano Apes" koncertā Prāgā, 2011. gadā. Foto: Shutterstock

Vācu ņūmetāla grupa "Guano Apes" dalībnieka slimības dēļ pārcēlusi visu 2024. gada koncertturneju, kurai dots nosaukums "Free The Monkey Tour". Tā kā lēmums par tūres pārcelšanu ir pieņemts tikko, ir nepieciešams zināms laiks, lai saplānotu jaunu tūri ar vairāk nekā 20 koncertiem tajā. 

Rīgā plānotais tūri noslēdzošais koncerts tiek pārcelts uz 2025. gada rudeni. Grupas menedžments ir iecerējis jaunos tūres datumus (toskait arī Rīgā paredzētajam koncertam) izziņot tuvāko divu nedēļu laikā.

Šobrīd ir zināms, ka koncerts joprojām notiks "Arēnā Rīga" un, visticamāk, arī novembrī.

Grupas oficiālajā paziņojumā, kurš izplatīts medijiem, lasāms: 

"Mums ir ārkārtīgi grūti, taču nākas informēt, ka mūsu koncertturneja “The Monkey Tour” diemžēl ir jāpārceļ slimības dēļ. Mēs izmēģinājām visu, lai šī gandrīz pilnībā izpārdotā tūre notiktu kā ieplānots, taču veselība ir pirmajā vietā.

Mēs esam ļoti noskumuši, tāpat kā, ļoti iespējams, arī jūs. Zinām, ka mūsu klausītāji tik ilgi gaidīja šo turneju, un mēs vēlējāmies katram no viņiem sniegt neaizmirstamu šovu. Diemžēl šoreiz mēs nevaram uzstāties par visiem 100%, un neviens procents no mūsu uzstāšanās citā vai mazākā formātā neattaisnotu jūsu uzliktās cerības.

Mēs cītīgi strādājam, lai ieplānotu jaunus datumus, un informēsim jūs par tiem pēc iespējas ātrāk. Jūs noteikti varat iedomāties, ka šādu pārplānošanu nevar veikt vienas nakts laikā. Lūdzu, esiet pacietīgi un paldies par jūsu atbalstu. Jūsu jau iegādātās biļetes, protams, būs derīgas arī no jauna izsludinātajos datumos."

Visas iegādātās biļetes būs derīgas koncerta apmeklēšanai jaunajā datumā. Lai visiem faniem nodrošinātu vienādus apstākļus lēmuma pieņemšanai un labāko iespējamo pieredzi, pieteikšanās atmaksai par iegādātajām biļetēm tiks izsludināta centralizēti, līdz ar jaunā koncerta datuma paziņošanu.

Nepalaid garām!

Uz augšu