Šodienas redaktors:
Krista Garanča

“Četri uz koferiem” atgriežas! Kas gaidāms jaunās sezonas pirmajā ceļojumā?

Foto: publicitātes

“Četri uz koferiem” jaunā sezona atgriežas TV kanālā 360 ar krāšņu un emocijām bagātu braucienu uz Balkānu sirdi - eksotisko Albāniju! Kopīgā piedzīvojumā dosies visnotaļ kolorīta slavenību kompānija – mūziķe Katrīna Dimanta, aktieris Mārtiņš Upenieks, digitālā satura veidotāja Intrisha un multimākslinieks Horens Stalbe. 

Pirmā grupas vadītāja lomu, kā arī rūpi par kopīgo 3000 eiro lielo budžetu uzņemsies spilgtā mūziķe Katrīna Dimanta. Viņa ceļabiedriem paziņos, ka nākamās dienas būs viņu cukurmammīte, iepriecinot slavenības ar dažādām dāvanām. “Ir aizdomas, ka Katrīnas programma nebūs īpaši spēcīga, tādēļ ka viņa jau no paša sākuma mēģina mūs piekukuļot,” prāto aktieris Mārtiņš Upenieks.

Albānija ir ļoti eksotiska un daudzveidīga valsts Balkānu pussalā, kuru rotā iespaidīgi kalni, kristāldzidri ezeri, senas kultūrvēsturiskas vietas un viesmīlīgi iedzīvotāji. Vispirms Katrīna savu grupu vedīs uz valsts vidieni, uz kādu maz zināmu pilsētu ar jocīgu nosaukumu – Gramša. Drīz vien arī ceļotāju starpā radīsies pirmās nesaskaņas – Intrisha kategoriski atteiksies gulēt vienā istabā ar vīriešiem, proti, Horenu Stalbi un Mārtiņu Upenieku, jo vēlas, kā pati saka, gulēt ar pliku dupsi. Ko darīt, ja dzīvoklī vispār ir tikai divas istabas un divas gultas?

Naktsmāju jautājums aktualizēsies arī nākamajās dienās, kad kāds no dalībniekiem rezervēs kopīgu istabu hostelī. Tas, protams, nebūs īsti pa prātam nevienam no pārējiem ceļabiedriem. Viņi sarīkos īstu revolūciju, taču grupas vadītājs uzstās, ka nekādas demokrātijas nebūs – visam jānotiek pēc plāna!

Albānijas ceļojuma laikā neiztikt arī bez nervus stindzinošiem atgadījumiem. Nopietni neizvērtējot ceļu, ko piedāvā navigators, ceļotāji ar auto nonāks uz īsta bezceļa, kura izbraukšanai nepieciešama speciāla mašīna. Ceļš ir tik šaurs, ka var tikai braukt uz priekšu – apgriezties nav iespējams. Plānoto trīs stundu vietā šajā bezceļā slavenības pavadīs vairāk nekā astoņas stundas. Turklāt ir ļoti lielas iespējas, ka viņi vēl zaudēs naudu, jo tikuši lejā no kalniem, saņems zvanu no auto īres kompānijas…

Arī šajā sezonā dienas uzdevumi sniegs iespēju grupas budžetu būtiski paplicināt vai tieši pretēji - papildināt. Šajā braucienā “Četri uz koferiem” ceļotāji saņems ļoti interesantu dienas uzdevumu – viņiem visur būs jādodas kopā katram ar savu arbūzu, turklāt vieglākais no tiem sver 8 kilogramus. Kā grupa tiks galā ar visiem mestajiem izaicinājumiem?

Skaties “Četri uz koferiem” jau no 5. oktobra katru sestdienas vakaru plkst. 20:30 TV kanālā 360!

Uz augšu