Šobrīd norisinās jauna pašmāju seriāla “Paradīzes šķēle” filmēšana. Tajā viesojās arī TVNET+ un piedāvā ekskluzīvu ieskatu aizkulisēs.

“Paradīzes šķēle” būs humoristisks stāsts par kādas picērijas filiāli un tās darbiniekiem caur studenta Gvido pieredzi, kurš nupat tur sācis strādāt un nejaušas sakritības rezultātā iecelts par filiāles vadītāju. Viņam būs jātiek galā ar kolorīto komandu un dažādiem nelabvēļiem, jo picērijas filiāles pastāvēšana ir apdraudēta, seriāla varoņu ikdienu bagātinot ar neveikliem pārpratumiem, neērtām situācijām un konfliktiem, kas šķiet tik neticami, ka kļūst smieklīgi.

Lomās iejutīsies Kaspars Marhlevičs, Lauris Subatnieks, Artūrs Putniņš, Anastasija Rekuta-Džordževica, Marta Lovisa Jančevska, Meinards Liepiņš, Mārtiņš Upenieks, Varis Piņķis, Normunds Laizāns, Ģertrūde Skanstiņa un Jānis Jarāns. Scenāriju veidojis Kaspars Marhlevičs, konsultējis scenāriju mākslas lielmeistars Lauris Gundars un režisore Marta Elīna Martinsone, bet par kameras darbu atbildīgs operators Ivo Skanstiņš un viņa komanda.