Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Nebijusi pieeja! Reperis Edavārdi uzfilmē videoklipu visam albumam

Foto: publicitātes

Latviešu repa izpildītājs Edavārdi laidis klajā videoklipu šā gada aprīlī iznākušajam albumam “IEKŠAS”. Šī Latvijā vēl nebijusī pieeja sniedz iespēju ielūkoties visu albumā iekļauto dziesmu vēstījumā vizuālā formātā, kas pasvītro un izceļ katru skaņdarbu.

“Ideja par šo projektu sākās ar domu par kādu vienkāršu vizualizāciju, taču radošais gars kā tāda neaizsniedzama nieze mani mudināja visu sarežģīt un radīt kaut ko tiešām neparastu. Ideja uzfilmēt visam albumam video šķita gana interesanta un izdarāma gan man, gan puišiem no “CSQ production”. Protams, tapšanas process mums parādīja, ka vienā dienā pilnīgi visu nevar uzfilmēt, kā arī to, ka dažas idejas labi izskatās tikai uz papīra. Par spīti visam šis projekts ir pabeigts. Tagad albumu “IEKŠAS” var ne tikai noklausīties, bet arī noskatīties, kas uzmanības deficīta laikmetā ir svarīgs faktors,” par jauno video izsakās Edavārdi.

Noskaties!

Projekts veidots sadarbībā ar video satura producēšanas kompāniju “CSQ production”, kā arī video ir redzami visi albumā “IEKŠAS” dzirdamie viesmākslinieki (Linn, Una Daniela un Edvards Broders), visu dziesmu bītu (pavadījumu) autors NiklāvZ, kā arī pāris īpašie viesi.

10. oktobrī reperis prezentēs albumu “IEKŠAS” savā solo koncertā “VIENS LIELAIS”, kas norisināsies Rīgā, Angāra koncertzālē, Tallinas ielas kvartālā. 

Albums “IEKŠAS” tika izdots 2024. gada 10. aprīlī, un tā ir repera 10 relīze. Edavārdi ir reperis no Rīgas, kurš ir aktīvs Latvijas scēnā jau vairāk nekā 15 gadus. Izdevis kopumā astoņus albumus un EP, kā arī piedalījies sadarbības projektos ar “Very Cool People”, “Riekstu Armiju”, “Nova Koma” un “Visas Taisnības”. Ieguvis atzinību gan vietējā hip-hopa scēnā, gan ārpus tās ar tādām dziesmām kā “Kačā karmu”, “Galvaskauss”, “Viss ir sarežģīti” un “Teikuma beigās”. Pēdējo 10 gadu laikā uzstājies lielākajos Latvijas festivālos, kā arī neskaitāmos pasākumos Rīgā un citviet Latvijā. Edavārdi darbojās apvienībās PKI un “Riekstu Armija”, ka arī ir “Singapūras Satīna” dalībnieks.

Nepalaid garām!

Uz augšu