Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Kur vēl rudenīgāk! Sevi piesaka jauns vārds Latvijas popmūzikā – Dālija Astere

Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 4. oktobrī pie klausītājiem nonāk jaunās latviešu izpildītājas un dziesmu autores Ances Sirsones, kura lieto skatuves vārdu Dālija Astere, pirmā oficiāli publicētā dziesma – “Burbulī”. Dziesmas publicētājs ir “Izdevniecība MicRec”. Autore ir pati Ance, bet ierakstu studijā producējis Jānis Narbuts.

Jaunā māksliniece ir pabeigusi Madlienas mūzikas skolu, kur apguva klavierspēli un dziedāja korī. Dziesmas Ance raksta kopš 15 gadu vecuma, kuras agrāk publicēja Souncloud straumēšanas servisā. Pašmācības ceļā iemācījusies spēlēt ģitāru, bet kopš 18 gadu vecuma ar skatuves vārdu Dālija Astere regulāri publicējusi savu mūziku un videoklipus video vietnē YouTube.

Ance: “Stāsts ir par komforta zonām, un cik grūti dažreiz ir no tām izlauzties. Melodija radās jau pirms vairākiem gadiem, bet šogad pie tās atgriezos un beidzot sarakstīju arī vārdus.”

“Burbulī” video dziedātāja veidojusi un montējusi pati kopā ar savu draugu kompāniju. Filmēja Ances draudzene Dārta Kalniņa, asistēja māsa Elza Sirsone. Niklāvs Kadiķis nodrošināja tehnisko atbalstu.

Nepalaid garām!

Uz augšu