Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Rešetins komentē atgriešanos aktiera darbā

Foto: publicitātes

Pagājušajā nedēļas nogalē VEF kultūras pilī notika franču komēdijas “Lomu spēles” pirmizrāde. Par skatītāju pozitīvo novērtējumu liecināja gan smiekli izrādes laikā, gan ovācijas pirmizrādes noslēgumā. Izrādes režisors Intars Rešetins-Pētersons pēc vairāku gadu pauzes arī kā aktieris kāpa uz skatuves dēļiem.

Stāstot par sajūtām pēc pirmizrādes, Intars Rešetins-Pētersons saka, ka pats galvenais ir tas, ka skatītājiem ļoti patika.

“Sen nebiju bijis pats uz skatuves kā aktieris un noķēris to vilni, kad tu spēj kontrolēt to kā sērfotājs. Mesties iekšā, ļauties augšām un lejām, traucoties pretī finišam, un piedzīvot savu māksliniecisko apogeju. Mana brīnišķīgā partnere Marika Šmukste nospēlēja lieliski, un šobrīd otrais izrādes pāris gatavojas nākamajām izrādēm," stāsta Intars.

Savukārt otrais izrādes aktieru pāris ir Artis Robežnieks un Liene Sebre.

Izrādes stāsts ir par Pjēru, kas ir ģimenes cilvēks, komercdirektors foto lēcu ražošanas uzņēmumā. Kamēr viņa sieva ar dēlu devušies atpūtā uz slēpošanas kūrortu, direktors nolemj pie sevis uz mājām uzaicināt bārā nejauši satiktu jaunu meiteni. Pusmūža pilnbriedā viņš pirmo reizi nolēmis nogaršot “aizliegto augli”, iesākot daudzsološu flirtu, taču viss nenotiek kā plānots, un nakts laikā piedzīvotie notikumi un negaidītie pagriezieni uz visiem laikiem pārvērtīs Pjēra dzīvi.

Uz augšu