Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Aija Strazdiņa atklāj savu un vīra neticamo iepazīšanās stāstu

TV režisore un producente Aija Strazdiņa-Ratinska, kura jau trīs gadus ir precējusies ar uzņēmēju Staņislavu Ratinski, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj abu neparasto iepazīšanās stāstu. 

Aija saka: "Tas notika pāris dienu pēc tam, kad biju pieņēmusi lēmumu par šķiršanos, pateikusi to Aigaram [Grāveram - red.], uztaisījusi sarakstu ar man svarīgām lietām..."

Viņa turpina: "Atnāca īsziņa ar cipariem, tad vēl viena - atkal cipari, kaut kādi burti krievu valodā. Krieviski atbildēju, ka cilvēks kļūdījies ar numuru, un izdzēsu. Atnāca jauna īsziņa: "Paldies, kādi mums līdzīgi numuri!" Paskatījos, tiešām - tajos atšķiras tikai viens cipars! Izrādījās, ka viņš gadiem sev sūta īsziņas, tikai šoreiz sajaucis numuru... 

Tā sākās mūsu sarakste - sākumā uz jūs, vēlāk uz tu, no krievu valodas pārgājām uz latviešu, jo, kā jau Latgalē, visi runā visās valodās."

Producente atklāj, ka meklējusi viņa telefona numuru internetā un viņai izlēcis viņas agrāko "sarkano karogu" saraksts - naudaskārs uzņēmējs, no tālās Rēzeknes, turklāt vēl precējies, ir bērns. "Bet tad es padomāju - arī es šobrīd vēl esmu precējusies, man ir divi bērni, un neviens, izņemot manas draudzenes, nezina, ka šķiros. Izlēmu nespriest par cilvēku pirms laika, bet skatīties, kurp šī pieklājīgā sarakste mūs aizvedīs.

Satikāmies tikai pēc pāris mēnešiem, jo aizbraucu uz Ameriku.

Viņš man uz Ameriku atsūtīja puķes vārdadienā. Un tā tas sākās - ar rūpēm, uzmanību..." teic Aija un piebilst, ka viņš izšķīrās pirmais.

Vaicāta, vai tas nozīmē, ka viņa nemaz neizdzīvoja vienatni, Aija atbild: "Izdzīvoju... daudzu gadu garumā. (Pasmaida.) Un arī tagad to izdzīvoju, jo virs dzīvo Rēzeknē."

Atgādinām, ka Strazdiņa un Grāvers laulībā pavadīja 14 gadus un viņiem ir divi kopīgi dēli. Savukārt ar Staņislavu Ratinski viņa svinēja kāzas 2021. gada saulgriežu priekšvakarā jeb 20. jūnijā.

Aija ir producente skandalozajam projektam "Caur ērkšķiem uz...". 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 9. oktobra numurā!

Uz augšu