Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Singapūras Satīns" izdod albumu “SUPER DUPER” un izsludina pavasara lielkoncertus

Meklējot svaigas asinis? "Singapūras Satīna" jaunais stils, reklamējot nupat iznākušo albumu "SUPER DUPER" ar singlu "Moonshine".
Meklējot svaigas asinis? "Singapūras Satīna" jaunais stils, reklamējot nupat iznākušo albumu "SUPER DUPER" ar singlu "Moonshine". Foto: Roberts Āboltiņš

Viena no šī brīža aktuālākajām un klausītākajām pašmāju repa apvienībām "Singapūras Satīns" klajā laidusi pērn izdotā albuma SUPER papildināto versiju ar daudzsološu nosaukumu SUPER DUPER. Grupa aicina savus klausītājus uz tikšanos divos lielkoncertos nākamā gada pavasarī koncertzālē “Palladium”.

Stāsta "Singapūras Satīna" dalībnieki: “Pagājušogad ap šo laiku izdevām albumu SUPER!, kas noteikti bija mūsu labākais darbs līdz šim, tāpēc pēdējo gadu aktīvi shēmojām: kā padarīt labu par lielisku? Kā padarīt lielisku par izcilu? Kā padarīt izcilu par dižcilu?! Mūsuprāt, atkodām formulu un ar sešām jaunām kompozīcijām padarījām albumu no SUPER! uz SUPER DUPER!

Foto: Robijs Krievs

Papildinātajā albuma versijā atrodamas arī kompozīcijas sadarbībā ar tādiem māksliniekiem kā rolandu če, M Sencis & Grandmasters Neons, kā arī populāro lietuviešu reperi Remi Retro.

Albuma pavadošais singls ir “Moonshine”, un dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus "Singapūras Satīna" dalībniekus iepazīt pavisam jaunos tēlos. “Moonshine” mūzikas video režisors ir Kristaps Deičs, bet to producējusi Elizabete Šukste.

“Mums bieži vaicā, kas mēs būtu, ja mēs nebūtu reperi. Videoklipā "Moonshine" uz šo jautājumu ir atbildēts. Mēs būtu metālisti un vampīri, tas vienmēr licies pašsaprotami.”

“Priecāsimies visus vecos, jaunos fanus, reperus, metālistus un vampīrus satikt mūsu gaidāmajos lielkoncertos 16. un 17. aprīlī – solām vēl noslīpētāku un grandiozāku šovu, izmeklētu setlisti gurmāniem un negaidītākos specefektus!" apliecina mūziķi.

Biļetes uz koncertiem meklējamas pievienotajā saitē

Nepalaid garām!

Uz augšu