Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Video "30 Seconds to Mars" solista izteikumi par Krievijas karu Ukrainā izsauc nosodījumu (5)

Foto: MARIO ANZUONI

Aktieris un rokgrupas "Thirty Seconds to Mars" solists Džareds Leto 11. oktobra koncertā Serbijā Krievijas agresiju Ukrainā nosauca par problēmu, kurai beidzoties viņš atkal plāno koncertēt Krievijā un Ukrainā.

"Vienu dienu, kad visas šīs problēmas būs beigušās, mēs jūs apciemosim jūsu dzimtenēs. Mēs atgriezīsimies Serbijā, dosimies uz Sanktpēterburgu un Maskavu. Ieradīsimies Kijivā, tur ballēsimies ar visiem, labi? Tā tam jābūt," faniem sacīja Leto. 

Medijs "UNIAN" raksta, ka pēc tam Leto krieviski sacījis "paldies", tādējādi pasakoties krievu faniem, kuri bija ieradušies uz koncertu Serbijā. Tāpat mākslinieks esot uzteicis "krievu enerģiju", kas bija jūtama koncertā.

Leto izteikumi izsaukuši asu reakciju. Pie mākslinieka jaunākā "Instagram" ieraksta fani publicējuši virkni komentāru, piemēram, "krievi jau atkal ir nogalinājuši ukraiņu karagūstekņus. Vai tā tev arī ir problēma?" un "nekad nebrauc uz Ukrainu, ja tu domā, ka mums šeit ir tikai "problēmas", un ja tu gribi braukt uz maskavu, tu šeit neesi gaidīts". 

Iepriekš Leto ir paudis atbalstu Ukrainai.

Atgādinām, ka "Thirty Seconds to Mars" 3. oktobrī uzstājās Rīgā.

Uz augšu