Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO Draiski aizvadīta brīvdienu komēdijas svingeru ritmos "Lielguļamā gulta" pirmizrāde

10. oktobrī Slampes kultūras pilī notika dramaturģes Rasas Bugavičutes-Pēces brīvdienu komēdijas svingeru ritmos "Lielguļamā gulta" pirmizrāde (režisors – Klāvs Knuts Sukurs). Apskati foto!

Pirms izrādes pie tortes gultas formā tika aktieris Lauris Dzelzītis; tiesa gan, fanu dāvināto torti viņš atdeva kolēģim Edgaram Pujātam – ar piebildi, ka to palīdzēs apēst viņa bērni. Otru torti (arī gultas formā) bija sarūpējusi iestudējuma radošā komanda, un pa gabaliņam no tās dabūja visi pirmizrādes ballītes viesi.

Atgādināsim, ka jaunajā izrādē aktieri Madara Botmane (viņa ir arī jauniestudējuma kostīmu māksliniece), Lauris Dzelzītis, Inga Misāne-Grasberga, Edgars Pujāts un Ģirts Liuziniks izspēlē komiskas epizodes, kuras norisinās kādā viesu namā un kādas var nākties piedzīvot ikvienam no mums, vienlaikus mēģinot atbildēt uz jautājumu: "Vai tiešām svešinieki vienmēr ir sveši?" un "Vai tiešām negaidītais ir nevajadzīgs?"

Nākamās izrādes varēs noskatīties vairākās Latvijas pilsētās, piemēram, Ogrē, Liepājā, Siguldā, Gulbenē, Rīgā, Valmierā, Madonā u.c.

Uz augšu