Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Dons uzjautrina fanus ar video, kurā "vakariņo" kopā ar futbola zvaigzni Lionelu Mesi

Foto: Ekrānšāviņš

Pirmdien, 18. novembrī, Londonas koncertzālē "02 Sheperd's Bush Empire" ar koncertu "Laiks" (Time) uzstāsies viens no vispopulārākajiem latviešu dziedātājiem un dziesmu autoriem – Dons.

Iespējams, lai "uzsildītu" gaidāmo koncertu Anglijas galvaspilsētā, Dons savā soctīkla "TikTok" lapā publicējis asprātīgu video, kurā viņš "vakariņo" kopā ar Argentīnas futbola zvaigzni Lionelu Mesi. 

@dons_latvija

Otrdienu vakari ir picu vakari🍕🫶🏼

♬ original sound - Dons

Argentīniešu futbolistam patiesi šis periods dzīvē ir īpašu svinību vērts. Otrdien, 15. oktobrī, viņš guva trīs vārtus jeb "hat trick" un divas reizes rezultatīvi piespēlēja valstsvienības graujošā uzvarā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Dienvidamerikas (CONMEBOL) zonas spēlē pret Bolīvijas futbolistiem. Zonas līdere Argentīna savā laukumā svinēja uzvaru ar 6:0 (3:0).

Arī Donam šis gads ir (teju) aizvadīts zem ļoti laimīga zvaigznāja: viņš pārstāvēja Latviju Eirovīzijas konkursā ar dziesmu "Hollow", kas konkursa fināla šovā ierindojās 16. vietā, tādējādi pārtraucot gadiem ieilgušo Latvijas mūziķu attapšanos ārpus fināla sacīkstes.

Mūziķa lielkoncerts Daugavas stadionā Rīgā pulcēja tūkstošiem skatītāju, un arī pats Dons vairākās koncerta epizodēs kļuva ļoti emocionāls un pateicās visdažādāko paaudžu faniem par viņu mīlestību un atsaucību. 

Pirmdien, 18. novembrī, Dons uzstāsies Londonas koncertzālē "02 Sheperd's Bush Empire", kas agrāk bija pazīstama ar nosaukumu "BBC Television Theatre". Pie mūziķa izvietotā koncerta paziņojuma soctīklā Instagram lasāmi vairāki komentāri, kuros ļaudis jautā, vai mūziķis nav iecerējis koncertu arī Skotijā vai, piemēram, Vācijā. 

Uz augšu