Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO Sirsnīgā atmosfērā aizvadīts grupas "Borowa MC" jubilejas koncerts

Aizvadītās nedēļas nogalē Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS norisinājās sirsnīgs un aizkustinošs grupas "Borowa MC" 20 gadu jubilejas koncerts, kurš klausītājiem ļāva atgriezties jaunībā un kurā izskanēja gan grupas lielākie hiti, gan jaunas dziesmas, tostarp – dziesma "Prūjam juoīt", kas ir parafrāze par grupas divdesmit gados piedzīvoto.

Koncertā grupas vokālists Aigars Runčis savu dzīvesbiedri sveica ar ziediem un veltīja viņai vienu no grupas populārākajām dziesmām "Vysskaistuokajai meitinei", savukārt pēc koncerta mūziķi no viņas saņēma īpašu dāvanu – grāmatu, kurā apkopotas visas šo divdesmit gadu laikā tapušās intervijas un raksti par grupas daiļradi.

Protams, mūziķi arī fotografējās ar faniem, kā arī bija jubilejas tortes baudīšana, kurā piedalījās mākslinieki, viņu draugi un ģimenes.

"Tas bija ceļš no pirmajām rindām latgaliešu valodā līdz pilnai zālei Latgales sirdī – Latgales vēstniecībā GORS. Mēs jūtamies ļoti aizkustināti par piedzīvoto, un esmu pateicīgs grupas biedriem Guntrai, Ingaram, Gintam, Raitim un Ralfam par maģiju, kas radās šajā notikumā!" pēc koncerta pauda grupas vokālists Aigars Runčis, piebilstot:

"Koncerts GORĀ bija kas elektrizējošs, un esmu pārliecināts, ka to atcerēsimies gan mēs, gan klausītāji, jo tā bija sirsnība un enerģija koncentrētākā veidā; ceļojums grupas mūzikā no pirmās līdzi aktuālajai dziesmai, kur katrā mēs esam ielikuši daļu sevis. Tas atbalsojās gan mūsu, gan klausītāju sirdīs."

Koncertā piedalījās Aigars Runčis (balss), Guntra Kuzmina-Jukna (balss), Ingars Gusāns (ģitāra, balss), Gints Stankevičs (taustiņi), Raitis Aukšmuksts (bungas) un Ralfs Arbidāns (bass), kā arī Rēzeknes novada vokālā studija "Skonai" (mākslinieciskā vadītāja Guntra Kuzmina-Jukna) un deju studija "Dynamic hit dance studio" (vadītāja Diāna Garanča).

Nepalaid garām!

Uz augšu