Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Olga Rajecka izdod jaunu dziesmu un aicina uz Vecgada koncertiem kopā ar draugiem

Foto: Ieva Romaško

Dziedātāja Olga Rajecka sadarbībā ar mūzikas autoru Tomasu Kleinu un teksta autoru Guntaru Raču kopīgi radījuši jaunu un saulainu dziesmu “Saulīte”. Savulaik šis tandēms kopā radīja dziesmu “Saule riet”, kas pirms desmit gadiem startēja Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā un skan radiostacijās un koncertos vēl joprojām.

Vairāk par jauno sacerējumu stāsta tā autori.

Tomass Kleins: “Šoreiz nav nekāda konkursa. Gluži vienkārši kopā ar Guntaru radījām dziesmu, kura, manuprāt, varētu labi piestāvēt Olgai. Piedāvāju, un viņa ar prieku piekrita. Arī studijas producents Gints Stankevičs zināja, kas jādara. Nu Olga var atkal iestudēt deju šim skaņdarbam, tāpat kā tas bija ar “Saule riet”.”

Guntars Račs: ”Man liels prieks, ka vēl viens dzejolis no grāmatas “365” pārtapis par dziesmu. Tas ir sarakstīts 20. maijā, un ceru, ka tajā starojošais maija saules siltums spēs sasildīt klausītāju sirdis arī drēgnajā rudenī.”

Vienlaicīgi ar jauno dziesmu Olga izziņo arī četru koncertu sēriju koncertzālē “Ulbrokas Pērle”, kur četros vakaros pēc kārtas izskanēs Vecgada koncerti. Katrs vakars būs īpašs un unikāls – citi viesi, citas dziesmas un, protams, kleitas!

Foto: Ieva Romaško

Olga: “Gribam radīt burvīgu svētku sajūtu, lai visiem, kas šos koncertus apmeklēs būtu prieks. Grezni tērpi, burvīgā Vecgada atmosfēra, mīlēti mākslinieki, sarkanais paklājs, glāzēs dzirkstīs šampanietis un skanēs skaistākās dziesmas – krāšņā gadumijas programmā – Vecgada koncertos!”

Foto: Publicitātes foto

Nepalaid garām!

Uz augšu