Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO Pārsteigumi būs! Kas gaidāms šova "Ir talants!" šīs nedēļas raidījumā?

Šo svētdien, 27. oktobrī, šova "Ir talants!" ceturtajā atlases kārtā uz lielās skatuves kāps 13 talantīgi šova dalībnieki. Būs gan dziedātāji, gan dejotāji, gan arī pavisam neparastu talantu īpašnieki. Uz skatuves kāps arī dalībnieks no Dienvidkorejas, Ukrainas un pat Venecuēlas!

Šonedēļ uz skatuves redzēsim vairākus muzikālos priekšnesumus – savu talantu demonstrēs gan puišu rokgrupa un meiteņu popgrupa, gan arī vairāki solo dziedātāji.

Īpašs pārsteigums kā tiesnešiem, tā skatītājiem būs šova "X Faktors" 3. sezonas finālistes priekšnesums, kā arī puisis, kurš spēj dziedāt trīs oktāvās. Tāpat uz skatuves redzēsim latviešu izcelsmes Čīles goda konsulu no Venecuēlas, kurš tiesnešiem demonstrēs, cik skaista var būt bandžo spēle.

Savu talantu demonstrēs arī vairāki dažādu žanru dejotāji – būs gan hip hop, gan frame up deju priekšnesumi, tāpat redzēsim laikmetīgās dejas priekšnesumu ar akrobātiskiem elementiem un lāzeru šovu, ko būs sagatavojis dalībnieks no Dienvidkorejas.

Savukārt pašmāju influencere Intrisha ar māsu mēģinās atrisināt strīdu par to, kuram pieder aukstā zupa – latviešiem vai lietuviešiem. Bet ar neparastu lunkanību un ceļu līdz sava talanta izkopšanai iepazīstinās Latvijas Sporta jogas čempions.

Nepalaid garām pasaulslavenā talantu šova "Ir talants!" ceturto atlases raidījumu šo svētdien, 20. oktobrī, pulksten 20.30 kanālā TV3.

Uz augšu