Šodienas redaktors:
Krista Garanča
Iesūti ziņu!

"Slavenības uz oglēm" Kašers atklāj, kādas ir viņa ģimenes Ziemassvētku tradīcijas (2)

Katram no mums svētkos ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar multimākslinieku Kašeru šefpavāra Žaņa Raivo Behmaņa virsvadībā gatavosim "Ceļmalas salātus".

Kašers un Žanis salātu gatavošanai izmanto maizi, olas, tomātus, sieru, garšvielas, eļļu, pašgatavotu majonēzi un "Bonduelle" konservēto kukurūzu.

Žanis ķeras pie maizes griešanas, sašķēlējot kukulīti un sagriežot to kubiņos. Kašeram šefpavārs uztic nolobīt olas, atklājot kādu virtuves viltību – izrādās, jo vecākas ir olas, jo vieglāk nolobāmas. 

Nu pienākusi kārta tomātiem – tos Kašers sagriež nelielos gabaliņos, savukārt Žanis pa to laiku sasmalcina olas. Maizes kubiņus Žanis vienmērīgā kārtā izlīdzina uz plāts, pārslaka ar eļļu un šauj krāsnī, apgrauzdējot zeltaini brūnus.

Bļodā kārtām liek visas sastāvdaļas, pārslaka ar majonēzi, pārber ar grauzdiņiem. Salāti ir gatavi! Laiks ķerties pie baudīšanas!

Raksta foto
Foto: Pauls Zvirbulis/ TVNET GRUPA

Šeit atradīsi raidījumā gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kādi ir Kašera nākotnes plāni, kādas ir mākslinieka ģimenes Ziemassvētku tradīcijas un kā viņam veicās virtuvē, noskaties video.

Raidījums tapis sadarbībā ar Bonduelle.

Uz augšu