Šodienas redaktors:
Līga Āboma
Iesūti ziņu!

Skaties jaunu televīzijas šovu "Vakariņas pa lēto" ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem

Raksta foto
Foto: TV3 publicitātes foto

Vai iespējams baudīt izsmalcinātas vakariņas tā, lai tās būtu draudzīgas arī maciņam? Raidījums "Vakariņas pa lēto", kas no 17. maija sestdienās būs skatāms kanālā TV3, pierāda - tas ir iespējams! Turklāt to spēj ne tikai profesionāli pavāri, bet arī sabiedrībā zināmas personības.

Šefpavārs Normunds Baranovskis kopā ar sabiedrībā zināmām personībām aicina skatītājus piedalīties kulinārijas piedzīvojumā, kur galvenais uzdevums ir pagatavot gardas vakariņas, izmantojot viegli pieejamus un budžetam draudzīgus produktus.

Raidījumā redzēsim jaunas kulinārās idejas, dalīšanos ar vērtīgiem padomiem un kārtīgu devu iedvesmas gatavot restorāna cienīgas maltītes mājās.

Raidījums "Vakariņas pa lēto".
Raidījums "Vakariņas pa lēto". Foto: TV3 publicitātes foto

Desmit raidījumu garumā pie Normunda viesosies kāda sabiedrībā zināma personība, lai kopā radītu gardus ēdienus, dalītos dzīves stāstos un pieredzē.

Pirmajā epizodē šefpavārs palīdzēs mūziķim Intaram Busulim uzņemt visas nepieciešamās uzturvielas pirms nozīmīga izaicinājuma – dalības Rimi Rīgas maratonā.

Pēc četriem mēnešiem intensīvu treniņu Intars ir gatavs pusmaratona distancei un labprāt dalās savā pieredzē par skaistākajiem maršrutiem un lielākajiem izaicinājumiem. Gardēžu virtuvē taps ne tikai cālis sojas un medus mērcē, bet arī jauns muzikāls duets, kuru novērtēs arī Rimi Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords.

Raidījums "Vakariņas pa lēto".
Raidījums "Vakariņas pa lēto". Foto: TV3 publicitātes foto

"Vakariņas pa lēto" sola ne tikai vienkārši pagatavojamas receptes un praktiskus padomus, bet arī iedvesmojošas sarunas, prieku par kopā būšanu un atgādinājumu - garšīgi ēst un labi justies iespējams arī ar saprātīgu budžetu.

Iedvesmojies gardām un lēti pagatavojamām maltītēm kopā ar raidījumu "Vakariņas pa lēto" no 17. maija sestdienās pulksten 19.25 kanālā TV3.

Komentāri
Uz augšu