Dāvis Valdnieks atklāti par aiziešanu no “Rīta Panorāmas” (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/davis.valdnieks

Šovasar no Latvijas Televīzijas raidījuma “Rīta Panorāma” pazuda skatītāju iemīļotais un asprātīgais vadītājs Dāvis Valdnieks – sarunā ar TVNET viņš skaidroja, kāpēc pieņēmis lēmumu aiziet.

“Jau vismaz gadu jutu, ka neceļos uz darbu ar prieku. Tas, protams, saistīts arī ar to, ka celšanās notiek ļoti agri no rīta. Bet kopumā pamazām atskārtu, ka arī mūsu pietiekami dinamiskajā darbā iestājas rutīna. Jā, ik rītu satiekam dažādus cilvēkus, runājam par problēmām un esam, tā teikt, notikumi virpulī.

Bet tad Tu saproti, ka, piemēram, par naudas trūkumu valsts budžetā runāji arī pagājušo un aizpagājušo gad. Un kaut cipari ir mainījušies, Tu pēc būtības runā to pašu un cilvēki, kas viesojas studijā, runā to pašu.

Un tas nav stāsts par to, ka nekas apkārt nemainās. Runāju tikai par savu iekšējo sajūtu, kā uztveru lietas. Un, ja jūtams, ka pienāk šāds garlaicības apvīts apnikums, turklāt, tas pieaug, laiks paņemt pauzi.”

Lai gan viņš vairs rītos nav redzams TV ekrānos, Valdnieks aktīvi strādā pie citiem projektiem: “Paspēju pabūt Itālijā un Maltā, un pieredzēt vasaru rudenī, satikt gadiem neredzētus, labus draugus, paspēju pastrādāt ļoti labā komandā kopā ar aizrautīgiem kolēģiem. Nofilmējām pirmās sērijas jaunam “Brīvdienas TV” “Youtube” kanāla ceļojuma raidījumam. Tāpat Polijā nofilmēju jaunu video savam “Youtube” vlogam “Dāvis Testē”. Nezinu gan, kad izdosies samontēt un publicēt. Paspēju arī atvilkt elpu un riktīgi izbaudīt Latvijas vasaru. Novadīju vienu interesantu auto tematikai veltītu pasākumu.

Bet pats galvenais - bija laiks arī ģimenes kopā būšanai. Un, ja nebūtu tā, tad viss pārējais, ko nosaucu, būtu tikai mazsvarīgs spļāviens jūrā.”

TV personība atklāja, ka savus tālākos nākotnes plānus skaidrāk zinās tikai oktobra vidū: “Iespējams, atgriezīšos “Rīta Panorāmā” uz laiku, iespējams, meklēšu jaunus izaicinājumus. Piedāvājumus šim wannabe jokdarim gan neviens pakaļ pagaidām nemet. Labi, joks! Skatīšos, ko atnesīs oktobris.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu