Agneses Zeltiņas draugs piedāvā «kārtīgi izmīlēt» Kristīni Deimoni (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, Nauris Garkaklis/TVNET kolāža

Modes dizainere Kristīne Deimone pagājušajā nedēļā sociālajā vietnē «Facebook» nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa saņēmusi nepiedienīgus piedāvājumus no aktrises Agneses Zeltiņas mīļotā vīrieša, uzņēmēja un bijušā diplomāta Rūdolfa Brēmaņa.

Izdevums «Vakara Ziņas» publiskojis Deimones uzņemtu ekrānuzņēmumu, kurā redzams, ka no Brēmaņa izskan šādas frāzes: «Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!»

Kā norāda pati Deimone, viņa ir aizņemta sieviete, kura audzina divus bērnus.

Tāpat Kristīne atklāj, ka šī nav pirmā reize, kad Brēmanis sācis saraksti ar viņu, - 2015. gadā uzņēmējs aicināja Kristīni līdzi uz Dubaiju.

«Vakara Ziņām» Deimone atklāj: «Esmu daudz redzējusi. «Facebook» puiši aicina draudzēties, laiko bildes un komentē, bet pat profila bildē ir redzami kopā ar meiteni. Pretīgi... palaidiet savu cilvēku un turpiniet skraidīt, bet nedariet pāri otrai pusei, kura velta jums savus gadus un laiku, kurš visiem mums ir ierobežots.»

Uz jautājumu, vai viņai nav bail šādā veidā izjaukt Zeltiņas un Brēmaņa attiecības, viņa atbild: «Nē, jo šī sieviete ir pelnījusi cienījamu vīrieti, nevis suni... Pret Zeltiņu nekā personīga, kādai vajadzēja par šo situāciju runāt. Cilvēki pieraduši uzvesties kā žurkas - klusu un aiz muguras...» atklāta ir Kristīne Deimone.

Šonedēļ izdevumam «Privātā Dzīve» izdevies iegūt komentāru no Zeltiņas un Brēmaņa. Kamēr Brēmanis norāda, ka «savu guļamistabas dzīvi nekomentē», Zeltiņa attrauc: «Mēs ar Brēmaņa kungu esam izšķīrušies, un nekādu komentāru no manas puses nebūs!»

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu