«Seksīgā noziedznieka» sieva striptīzklubā nosvin šķiršanos no neuzticīgā vīra (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Sestdien, 30. jūnijā, ar vērienīgu ballīti kādā Lasvegasas striptīzklubā Melisa Mīksa (Melissa Meeks), kura iepriekš bija precējusies ar tā dēvēto seksīgo noziedznieku Džeremiju Mīksu (Jeremy Meeks), nosvinēja oficiālo šķiršanos no neuzticīgā vīra.

Mīksa bija tērpusies īsā melnā kleitiņā, kas izcēla visus viņas dotumus.

Kā ziņo «Page Six» pietuvināti avoti, Melisai tika pasniegta kūka rokudzelžu formā, kā arī šoti ar nosaukumu «Adios, motherfu*ker».

Kā vēsta ārvalstu mediji, abi, neraugoties uz krāpšanas skandālu, vienojušies, ka turpmāk visu uzmanību veltīs abu kopīgajai atvasei - dēlam Džeremijam Mīksam junioram.

Jau vēstīts, ka Džeremijs Mīkss šobrīd ir kopā ar apģērbu veikala «Topshop» mantinieci un miljardiera Filipa Grīna meitu Hloju Grīnu. Abi satuvinājās 2017. gada maijā, laikā, kad Mīkss vēl bija oficiāli precējies ar Melisu.

Nule pasaulē nācis Mīksa un Grīnas kopīgais mazulis - dēls Džeidens Mīkss-Grīns.

Melisa un Džeremijs oficiāli izšķīrās šā gada jūnijā pēc 10 laulībā pavadītiem gadiem.

Mīkss slavu izpelnījās pēc tam, kad viņa foto tika publicēts Kalifornijas policijas iecirkņa «Facebook» lapā. Pēcāk Mīkss no dažādiem augstās modes namiem saņēma vilinošus piedāvājumus un ir debitējis vairākos modes šovos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu