Speisijs pēc seksa skandāla tomēr būs redzams uz lielā ekrāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Kevins Speisijs (Kevin Spacey) pēc apsūdzībām seksuāla rakstura pārkāpumos atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem ar lomu filmā «Miljardieru zēnu klubs» («Billionaire Boys Club»).

Pēc apsūdzībām godalgotais «Oskara» balvu ieguvējs tika izņemts no visām ainām filmā «Visa pasaules nauda» («All the Money in the World») un TV straumēšanas vietne «Netflix» Speisiju atlaida no lomas seriālā «Kāršu nams» («House of Cards»).

Tomēr nesen publiskotajā filmas «Miljardieru zēnu klubs» kino rullītī ir apstiprināts, ka Speisijs ir saglabājis savu lomu filmā, kas tika uzņemta vairāk nekā pirms diviem gadiem.

Kinolentē aktieris atveidos Ronu Levinu, krāpnieku, kurš 80. gados Losandželosā piedalījās slavenajā Ponzi shēmas izveidē. Filmā piedalīsies arī tādas zvaigznes kā Ansels Elgorts, Emma Robertsa un Sukija Vaterhausa.

Filmas pirmizrāde gaidāma 19. jūlijā.

Pagājušogad aktieris Entonijs Reps apsūdzēja Speisiju par seksuālu uzmākšanos 1986. gadā. Reaģējot uz apsūdzību, Speisijs publiski paziņoja, ka ir homoseksuāls, kā arī norādīja, ka neatceras iespējamo incidentu, jo brīdī, kad tas noticis, viņam bijuši 26 gadi, savukārt Repam 14 gadi.

Pēc apsūdzībām «Netflix» izlēma viņu neiekļaut jaunajā seriāla «Kāršu nams» sezonā, savukārt režisors Ridlijs Skots Speisiju izgrieza no visām ainām filmā «Visa pasaules nauda», tikai dažas nedēļas pirms filmas pirmizrādes aktieri aizstājot Kristoferam Plameram.

Pēc Repa apgalvojumiem daudzi citi aktieri, tostarp Speisija kolēģi no seriāla «Kāršu nams», izvirzīja aktierim līdzīgas apsūdzības. Speisijs personīgi nav reaģējis uz kolēģu apsūdzībām, bet viņa advokāts publiskā paziņojumā norādīja, ka «Speisijs pilnībā noraida šāda veida apgalvojumus».

Apsūdzības par uzmākšanos Repam joprojām tiek skatītas Losandželosas apgabala tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu