BBC: Policija izmeklē trīs jaunas apsūdzības pret Kevinu Speisiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas policija izmeklē vēl trīs apsūdzības, kas vērstas pret amerikāņu aktieri Kevinu Speisiju par seksuāliem uzbrukumiem, trešdien ziņo raidorganizācija BBC. Taču policija šo informāciju vēl nav apstiprinājusi.

Šogad laika posmā no februāra līdz aprīlim policija saņēma sūdzības, ka Speisijs seksuāli uzbrucis vīriešiem Londonā un Glosterā, vēsta BBC.

Raidorganizācija ziņo, ka šie uzbrukumi notikuši 1996. gadā un 2008. gadā Londonā, 2013. gadā Glosterā.

BBC vēsta, ka kopumā Lielbritānijas policija izmeklē jau sešas apsūdzības, kas vērstas pret Speisiju - piecas apsūdzības par seksuāliem uzbrukumiem un vienu apsūdzību uzbrukumā.

58 gadus veco Speisiju, kurš savā aktiera karjerā ieguvis divas «Oskara» balvas, seksuālos uzbrukumos vainojuši vairāk nekā 30 vīrieši.

Pirmais ar šādām apsūdzībām 2017. gadā nāca klajā aktieris Entonijs Raps.

Raps paziņoja, ka uzmākšanās notikusi 1986. gadā kādas ballītes noslēgumā Ņujorkā Speisija dzīvoklī. Tobrīd Raps bija 14 gadus vecs, bet Speisijs 26 gadus vecs.

Speisijs apgalvoja, ka neatceras šo notikumu, bet atvainojās Rapam. Pēc tam Speisijs kategoriski noliedza visas citas apsūdzības, kas vērstas pret viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu