«Linkin Park» solista atraitne: «Viņš mēģināja izdarīt pašnāvību jau iepriekš»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupas «Linkin Park» solista Čestera Beningtona atraitne Talinda Beningtone teju gadu pēc vīra nāves, viesojoties CNN raidījumā, kas veltīts depresijas un pašnāvības tēmai, atklāja, ka mūziķis jau ilgāku laiku cietis no pašnāvnieciskām domām.

Uz jautājumu, vai Talinda attiecībās ar Česteru pamanīja kādas pazīmes, kas liecinātu par iespējamu pašnāvības risku, viņa atbildēja: «Es šobrīd esmu daudz izglītotāka par šīm pazīmēm. Bezcerība, uzvedības maiņa, nošķiršanās no citiem - tas viss bija daļa no mūsu ikdienas dzīves.»

Viņa turpina: «Dažreiz kādas no pazīmēm bija izteiktākas, dažreiz šo pazīmju nebija vispār.»

Česters dienu pirms nāves bija devies ģimenes ceļojumā, un nekas neliecināja par depresīvu noskaņojumu. «Tieši pirms nāves viņš jutās labāk kā jebkad. Viņam vajadzēja atgriezties mājās, lai filmētos reklāmā. Es domāju, ka tiksimies nākamajā dienā.»

«Viņš iepriekš ir juties depresīvi un ir bijuši mēģinājumi [izdarīt pašnāvību], tomēr šis nebija laiks, kad kādam no ģimenes varētu šķist, ka tas notiks. Un tas ir briesmīgi, jo ar pašnāvnieciskām domām tas var notikt jebkurā brīdī,» skumji nosaka Talinda.

Jau vēstīts, ka pērnā gada 20. jūlijā «Linkin Park» solists tika atrasts pakāries savā mājā Palosverdesā, netālu no Losandželosas. Viņam bija 41 gads.

A post shared by LINKIN PARK (@linkinpark) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu