Supermodele Heidija Kluma iet ballēties tirgus tantes cienīgā kleitiņā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Talantīgā vācu modele, biznesmene un TV personība Heidija Kluma (45) Ņujorkā kritusi paparaci nagos, ar draudzeni dodoties projām no meksikāņu restorāna «El Toro Blanco».

Lai gan daudzi apbrīno skaistuli par viņas izsmalcināto un prasmīgo ģērbšanās stilu, izskatās, ka Kluma šoreiz nošāvusi greizi, dodoties izklaidēties minikleitiņā, kas vairāk atgādina rakstiem un krāsām pārraibinātas tirgus parpalas, nevis labi pārdomāta dizaina apģērbu.

Modele savam košajam tērpam bija pieskaņojusi melnas augstpapēžu kurpes ar zelta akcentu, mazu, melnu rokassomiņu un vairākus zelta krāsas gredzenus.

Kā zināms, Kluma pašlaik ir brīva sieviete. Viņai aiz muguras ir jau veselas divas laulības. No 1997. līdz 2002. gadam viņa bija precējusies ar austrāliešu aktieri Riku Pipino, bet no 2005. līdz 2014. gadam ar britu dziedātāju Sīlu – šajās attiecībās daiļava laida pasaulē trīs bērnus (divus dēlus un vienu meitu). Starp abām laulībām Heidija laidusi pasaulē itāļu uzņēmēja Flavio Briatores meitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu