Aktieris Adams Sendlers kāda pāra kāzu dienu padarījis ļoti īpašu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Populārais ASV aktieris un komiķis Adams Sendlers (Adam Sandler) kādam pārim padarīja kāzu dienu ļoti īpašu, negaidīti piedaloties viņu fotosesijā.

Pāris uzņēma vairākus kāzu fotosesijas kadrus Monreālas viesnīcas «Le Mount Stephen» terasē, kad līgava ieraudzīja aktieri vakariņojam kopā ar savu ģimeni sarkanos sporta šortos un vienkāršā t-kreklā.

«Mēs bijām dzirdējuši, ka viņš ir pilsētā, jo tiek uzņemta viņa jaunākā filma. Es un mans vīrs esam bijuši Sendlera fani jau ļoti sen,» atklāja līgava.

A post shared by cinemarmita (@cinemarmita) on

Tiklīdz viņa ieraudzījusi Sendleru, līgava nekavējoties izkliegusi aktiera vārdu. «Pēc tam viņš vienkārši pienāca pie mums, aprunājās, un mēs kopā uzņēmām fotogrāfijas.»

Jaunais pāris aktieri uzaicināja arī uz kāzu ceremoniju, taču Sendlers pieklājīgi atteicies.

«Lai vai kā – mēs joprojām nespējam tam noticēt! Esam ekstāzē!» par negaidīto aktiera uzrašanos pēc notikuma medijiem stāstīja līgava, piebilstot, ka aktieris bijis ļoti laipns un piedalīšanos fotosesijā piedāvājis pats.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu