Pūtēju orķestru latviešu mūzikas koncerts «Pieskāriens laikam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki rit pilnā sparā. TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 3. jūlijā, no plkst. 19.00 tiešraidē no Lielās ģildes baudīt pūtēju orķestru latviešu mūzikas koncertu «Pieskāriens laikam».

Koncerts «Pieskāriens laikam» ir iespēja dzirdēt dažādu laiku latviešu komponistu skaņdarbus, rakstītus tieši pūtēju orķestrim. Programmā - Andreja Jurjāna, Jāzepa Vītola, Jāņa Ivanova, Jura Karlsona, Romualda Kalsona, Viļņa Šmidberga, Andra Vecumnieka, Alvila Altmaņa, Gunāra Ordelovska, Pētera Butāna, Aivara Krūmiņa, Andra Riekstiņa, Andra Baloža, Madaras Pētersones, Ingas Meijeres, Sergeja Austra Universa un Riharda Zaļupes mūzika. Koncerta mākslinieciskais vadītājs – Guntis Kumačevs.
Tiešraide no pūtēju orķestru latviešu mūzikas koncerta «Pieskāriens laikam» skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #DzSv.

Plkst. 19.00 pūtēju orķestru tiešraide noslēgsies ap plkst. 21.30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu