«100. debijas» solists Semēvics laiž klajā pirmo solo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. februārī klajā nāk septiņus gadus tapušais un kopā liktais 90. gados populārās deju mūzikas apvienības «100. debija» solista Agra Semēvica pirmais solo albums «Lielisko mirkļu albumā…», kurā iekļautas 12 kompozīcijas, arī pirmais solo singls - pirms septiņiem gadiem izdotais skaņdarbs «Paralēli».

Albuma «Lielisko mirkļu albumā…» tapšanā un kompozīciju producēšanā ir piedalījušies vairāki šā aroda meistari Latvijā – Gints Stankevičs (Factory Sounds Studio), Lotars Lodziņš un Jānis Kalve (Labo Ierakstu studija), kā arī bijušais «100. debijas» kolēģis Modris Skaistkalns (Aktiv Sound Studio), kurš kā mūzikas autors albumā ir pārstāvēts visplašāk.

«Šeit dzirdamas divas viņa īpaši man sarakstītas oriģināldziesmas «Tu satriecošā» un «Intraverts, ekstraverts», kā arī trīs kompozīcijas no 90. gadiem - savulaik grupai Mixeri rakstītas dziesmas «Ļauj domāt par tevi» un «Tev», kā arī «100. debijas» hits «Kā viņa mani mīl»,» preses paziņojumā raksta Semēvics. «Vēl albumā kā dziesmu autori ar īpaši man radītiem darbiem ir piedalījušies Artūrs Palkevičs, kā arī Ilze Kalve, Gints Stankevičs, un starptautisks autoru trio – Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un igauniete Jana Kask, kuru kontā ir mana pagājušajā gadā publicētā kompozīcija «Par rītu».»

Pats autors šo dziesmu kopumu nodefinējis par romantisku popmūziku pieaugušiem cilvēkiem, un lielākais vairums kompozīciju ir uzskatāmas par autobiogrāfiskām, saistītām ar konkrētiem cilvēkiem, notikumiem, emocijām un sajūtām.

Foto: Publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu