Izšķīries seksīgais noziedznieks Džeremijs Mīks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par Amerikas seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīks, kurš jau vairāk nekā gadu ir uz brīvām kājām, iesniedzis laulības šķiršanas dokumentus. Mīks šādu lēmumu pieņēmis pēc tam, kad pieķerts, krāpjot savu sievu ar citu sievieti.

Jūlija sākumā paparaci pieķēra 33 gadus veco Mīku kopā ar 26 gadus veco apģērbu veikala «Topshop» mantinieci un miljardiera Filipa Grīnu meitu Hloju Grīnu. Abi pavadīja laiku kopā uz privātas jahtas.

Mīks slavu izpelnījās pēc tam, kad viņa foto tika publicēts Kalifornijas policijas iecirkņa «Facebook» lapā. Pēcāk Mīks no dažādiem augstās modes namiem saņēma vilinošus piedāvājumus - viņš gada sākumā debitēja Ņujorkas modes nedēļā, demonstrējot dizainera Filipa Pleina radītos tērpus.

2015. gadā seksīgajam noziedzniekam piesprieda 27 mēnešu cietumsodu par nelikumīgu šaujamieroču un munīcijas glabāšanu, pielādēta ieroča nēsāšanu un noziedzīgu darbību ielu bandās.

Mīks ar sievu Melisu (38) bija precējušies astoņus gadus. Viņiem ir septiņus gadus vecs dēls. Melisai no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu