Melbārde piedalīsies Alvja Hermaņa operas pirmizrādē Itālijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) trešdien, 7. decembrī, un ceturtdien, 8. decembrī, dosies darba vizītē uz Itālijas pilsētu Milānu, pavēstīja ministres padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Ginta Bormane.

Viņa informēja, ka Melbārde saņēmusi Itālijas kultūras mantojuma un tūrisma ministra Dario Frančeskini ielūgumu uz Alvja Hermaņa operas «Madama Butterfly» pirmizrādi 7.decembrī Itālijas opernamā «La Scala», ar izrādi atklās teātra jauno sezonu. Pirmizrādi apmeklēs arī Itālijas prezidents Serdžo Matarellu.

Tāpat vizītes pirmajā dienā plānota tikšanās ar Milānas Domes kultūras padomnieku Filippo Del Corno un Itālijas latviešu biedrības pārstāvjiem, lai pārrunātu aktuālākos sadarbības jautājumus.

Savukārt 8. decembrī ministre apmeklēs Milānas amatniecības starptautisko gadatirgu, kur šogad tiek pārdoti arī Latvijas dizaina priekšmeti. Ministre apmeklēs Latvijas stendu, kā arī tiksies ar gadatirgus prezidentu.

Melbārdes prombūtnes laikā par kultūras ministra pienākumu izpildītāju iecelta veselības ministre Anda Čakša.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu