Kalnsētas parkā notiek festivāls «Saldus saule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. jūlijā, plkst 17.00 Saldū, Kalnsētas parkā vārtus vēra jau pirms 30. gadiem pirmoreiz notikušais rokfestivāls «Saldus saule», kur divu dienu un nakšu garumā uzstāsies gan Latvijas roka leģendas, gan šodienas zvaigznes un arī daudzsološi jaunie izpildītāji, priecējot apmeklētājus ar labu mūziku un tikai «Saldus Saulei» raksturīgo īpašo festivāla atmosfēru.

Šogad festivāls notiek no piektdienas plkst. 17.00 līdz svētdienas rītam. Blakus festivāla teritorijai no piektdienas plkst. 17.00 līdz svētdienas plkst 12.00 darbojas arī telšu pilsētiņa, bet viesi, kuri vēlas nakšņot komfortablākos apstākļos, tiek aicināti izmantot tuvumā esošo viesnīcu un viesu namu pakalpojumus.

Nokļūt festivālā visērtāk ir ar sabiedrisko transportu, braucot līdz Saldus autoostai un dodoties pastaigā uz festivāla teritoriju kājām. Viesi, kuri brauc uz festivālu ar saviem auto, tiek aicināti auto novietot ielu malās, ievērojot ceļazīmju prasības. Īpaša komforta cienītājiem festivāla ieejas tuvumā ierīkota ierobežotas ietilpības VIP autostāvvieta, festivālā darbosies arī VIP zona.

Pļavā aiz upītes abas festivāla dienas apmeklētājiem būs pieejams festivāla tirdziņš un aktivitāšu zona, bet sestdienas rītā īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem - uz festivāla skatuves plkst. 12.00 sāksies bērnu koncerts «Saldus Saulīte», kurā skatītājus un klausītājus priecēs Saldus un Brocēnu jaunie talanti, kā arī gados jaunākā rokgrupa Latvijā - POP/ROK KIDS, kurā apvienojušies Liepājas Pop/Rok skolas audzēkņi vecumā no 9 līdz 12 gadiem, un citi Pop/Rok skolas audzēkņu sastāvi. Ieeja bērnu koncertā ir bez maksas.

Festivāla programma ar mākslinieku uzstāšanās laikiem pieejama festivāla mājas lapā www.saldussaule.lv, sadaļā Programma. Biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Festivāla dienās biļešu cena pieaugs.

Festivāls «Saldus Saule» pirmoreiz notika 1987. gadā un ir latviskākais un senākais no joprojām notiekošajiem Latvijas brīvdabas rokfestivāliem. Festivālu «Saldus Saule» atbalsta akciju sabiedrība «Aldaris» un Saldus novada pašvaldība, festivāla radio - Radio SWH Kurzeme.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu