Dziedātāja Laura Raila mazuli ģērbs «glamūrīgā džekiņa stilā»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/laurarailamusic/

Dziedātāja Laura Raila-Lakstīgala un uzņēmējs, burātājs Ņikita Lakstīgala ir abu pirmdzimtā gaidībās.

«Kad uzzināju, ka gaidu dēliņu, slūžas bija vaļā un sāku ķemmēt veikalus. Man ļoti patīk tirkīzzilais tonis. Šobrīd izvēlos gaidāmajam mazulim drēbītes glamūrīgā džekiņa stilā. Dzīvojam privātmājā Jūrmalā, tādēļ mums ir ideāla vieta, lai dzīvotos ar bēbīti,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja topošā māmiņa.

Viņa intervijas laikā izdevumam atklāja - pagaidām visiem darbiem spēka pietiek un ikdiena kļuvusi tikai fiziski grūtāka.

#RigaFashionWeek... #RedCarpet #singer #fashion #latvia #riga

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

#RFW

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

Kā jau ziņots, Raila šā gada martā laida klajā singlu «Es gribēju ko teikt» no pērn izdotā albuma ar tādu pašu nosaukumu.

«Pati dziesma ir vijīgs stāsts par pirmajām tikšanās reizēm, randiņiem, par nepacietīgo gaidīšanu, vijīgas klavieru melodijas un akordi uzbur skaistu stāstu. Atceros savus pirmos randiņus, kad ar drebošu sirdi uz tiem devos un pēc tam nevarēju sagaidīt nākamos, tas bija satraucošs laiks, kam tādam katrs ir gājis cauri,» tā Laura.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu