Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Slavenības vienojas protestā pret ASV imigrācijas politiku (2)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vairākas Holivudas slavenības svētdienas rītā izlēma doties uz ASV dienvidiem, lai protestētu pret Trampa administrācijas imigrācijas politiku ārpus Tornillo aizturēšanas centra Teksasā, kur imigrantu bērnus izmitina teltīs.

Slavenības, tostarp, dziedātāja Sia un aktieri Ambera Hērda, Lena Danhema, Džošua Džeksons, Bella Torna un daudzi citi mēroja garu lidojumu no Losandželosas uz Elpaso.

Holivudas zvaigznes, kuras bija devušās tūkstošiem jūdžu, lai sasniegtu protesta vietu, norādīja, ka robežas apmeklēšana pēc ziņojumiem par aizturētajiem bērniem un atšķirtajām ģimenēm ir «viņu pienākums».

Aktrise Danhema sociālajos tīklos publicēja informāciju, ka kopā ar citām slavenībām ir ieradusies Teksasā, lai izrādītu solidaritāti ģimenēm, kuras ir bijušas izšķirtas, kā arī bērniem, kuri jūtas vientuļi.

Bella Torna uz protestu bija ieradusies ar savu vecāko māsu, mūziķi Dani Tornu, abām apgalvojot, ka viņas ir ļoti nobažījušās par atšķirtajām ģimenēm.

«Es gribēju to redzēt pati, Es zinu, ka bija radušās baumas, tādēļ ierados. Taču, kad redzu, kādos apstākļos guļ bērni... Tas ir slimi. Šī visa amerikāņu sapņu ideja ir meli,» reportieriem atzina aktrise.

Atšķirībā no daudziem citiem publiskiem pasākumiem, kuros piedalās slavenības, protestā nebija publicistu vai cita veida šķēršļu, lai slavenības paturētu nošķirtas no pārējā pūļa.

Kamēr lielākā daļa slavenību pirmo reizi apmeklēja Teksasu, aktrise un Džonija Depa bijusī sieva Ambera Hērda ASV robežu sauca par savām mājām, norādot, ka viņa ir uzaugusi Teksasas dienvidu centrālajā daļā un regulāri šķērsojuši robežu kā bērns. «Mani burtiski uzaudzināja ar imigrantiem manā mājā, sirdī un dzīvē.»

Law is meant to protect and defend justice, not destroy it.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Nepalaid garām!

Uz augšu