Izmeklēta publika līksmo jaunā Rīgas burziņu vietā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 21. jūnijā, viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» tika atklāts bārs-restorāns «Stage 22». Pasākumu apmeklējuši stilīgākie rīdzinieki un sabiedrības krējums.

Viesu vidū bija tādas ievērojamas personības kā «airBaltic» prezidents Martins Gauss, bijušais Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents Jānis Pinnis, Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs un daudzi citi viedokļu līderi un slavenības.

Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs patīkami pavadīt laiku telpās vai uz terases, baudot Rīgas panorāmu un baudot modernus kokteiļus dzīvās mūzikas pavadījumā.

Bāra-restorāna «Stage 22» atklāšanas programma priecēja lūgtos viesus ar Latvijā labi pazīstamās grupas «Big Al & The Jokers» un DJ Spinga uzstāšanos, kas vakara atmosfēru piepildīja ar dejām un jautru noskaņu. Vakara vadītāju lomās iejutās TV personība Dagmāra Legante un aktieris Rihards Lepers.


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu