Sākas biļešu pārdošana uz LP koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. septembrī, sākas biļešu pārdošana uz LP koncertu 7. decembrī Arēnā Rīga. Viena no oriģinālākajām mūsdienu poproka māksliniecēm uzstāsies Latvijā pirmo reizi. Šodien sākas vispārīgā biļešu pārdošana visās «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena, sākot no €29.

Pašas sacerētais megahits «Lost On You», kuram radītais klips YouTube vietnē skatīts gandrīz 150 miljonus reižu, atnesa dziedātājai vispasaules atpazīstamību, taču viņas kontā ir virkne citu brīnišķīgu kompozīciju no četriem pilna apjoma albumiem, piemēram, «Tokyo Sunrise», «Into The Wild», «Tightrope», «Muddy Waters», «Someday», «Other People», «Strange», «Don’t Let Me Down», «Night Like This» un virkne citu.

Šī būs talantīgās mākslinieces pirmā uzstāšanās Latvijā.

Ņujorkas Longailendā jauktā itāliešu-amerikāņu ģimenē dzimusī LP muzikālo talantu atklāja jau bērnībā, bet, kautrējoties par savu skaļo balsi, dziedāja, darbinot putekļsūcēju. Pakāpeniski viņa apguvusi ģitāras, ukuleles un harmoniku spēles prasmi.

Taču ceļš līdz slavai bija gana garš un sarežģīts. Pat neskatoties uz intensīvu koncertēšanu, divi pirmie mākslinieces albumi - «Heart-Shaped Scar» (2001) un «Suburban Sprawl & Alcohol» (2004) - plašu atpazīstamību negūst. Laura atceras, ka viņai un pavadošajiem mūziķiem bijuši līdz pat 250 koncertiem gadā, uz kuriem viņi ceļojoši vienā sagrabējušā busiņā.

2006. gada SXSW mūzikas konferencē lielo ierakstu kompāniju vidū esot sākusies vairāksolīšana par iespēju izdot jaunu LP albumu. Līgums tiek parakstīts, taču vēlāk dziedātāja to lauž, jo nepiekrīt uzspiestajai mākslinieciskajai virzībai. Tā vietā viņa turpina sadarbību ar neatkarīgajām ierakstu kompānijām.

Paralēli savai karjerai LP pamazām kļūst par pieprasītu dziesmu sacerētāju citām mūzikas zvaigznēm: Šērai, Rianai, Kristīnai Agilerai, Heidijai Montāgai, «Backstreet Boys» u.c.

Pagājušajā gadā klajā nāca LP jaunākais albums «Lost On You», kura titulkompozīcija ieņēma pirmo vietu astoņu valstu, tostarp Francijas, Polijas, Čehijas, Grieķijas u.c. hitparādēs. Itālijā kompozīcija ieguva pat trīskāršu Platīna statusu.

Dziesma stāsta par sāpīgu atklāsmi, ka gadi pavadīti attiecībās, kas lemtas neveiksmei, un tagad tās nonākušas strupceļā. «Vēlējos dziļāku, pieaugušāku dziesmu par mīlestību. Ziniet, kad jums ir pirmās nopietnās attiecības, kad atklājas jūsu sāpes, trūkumi un dziļākās bailes. Lūk, tādu dziesmu vēlējos uzrakstīt,» komentē pati LP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu