Puišu grupa «One Direction» tuvākajā laikā neplāno atkalapvienoties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūziķis Liams Peins jaunākajā intervijā atklāja, ka viņa pārpildītā grafika dēļ ir maz ticams, ka slavenā puišu grupa «One Direction» tuvākajā nākotnē varētu atkalapvienoties.

Peins atklāja, ka šobrīd viņa grafiks ir pakārtots debijas soloalbumam, kas iznāks 20018. gada beigās, turklāt nākamgad mūziķis plāno doties koncerttūrē, tādēļ izredzes, ka viņš un pārējie grupas locekļi atkalapvienosies, ir visai niecīgas.

«2019. gads man jau ir aizņemts ar koncerttūri. Bet tas ir pārsteidzoši, ka mēs katrs darām savas lietas un tad, cerams, vienā dienā atgriezīsimies un atsāksim kopīgi muzicēt,» bilda Peins.

24 gadus vecais mūziķis atklāja, ka labprāt vairāk iesaistītos televīzijas projektos. «Man patīk filmēties un radīt mūziku. Es gribu īstenot abus!»

Kopš grupa «One Dircetion» 2015. gadā paziņoja par tās pārtraukumu, visi dalībnieki ir sākuši solistu karjeras.

Iepriekš mūziķis norādīja: ja grupa atkal izlems apvienoties, visticamāk, tā izpildīs viens otra solodziesmas, tādējādi pierādot, ka grupas dalībnieki ir veiksmīgi arī viens bez otra. «Mums vajadzētu būt kā tēliem no filmas «Atriebēji». Spēcīgiem kopā, bet vēl spēcīgākiem atsevišķi. Ja Dzelzs vīram vajag pieveikt kādu ļaundari, viņš taču to var izdarīt arī bez Halka. Gribu, lai ar mums ir līdzīgi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu