«Fono Cēsis» izziņo pilnu festivāla programmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūzikas festivāls «Fono Cēsis», kas norisināsies «Cēsis 812» svinību laikā 20. un 21. jūlijā, papildina mūziķu sarakstu ar Latvijā zināmām grupām un māksliniekiem, kas bezmaksas pasākumā apmeklētājus priecēs divu dienu garumā.

Pirmajā «Fono Cēsis» dienā uzstāsies «Astro’n’out», «Jauno Jāņu orķestris», «Inokentijs Mārpls», grupa «Linga», Fēlikss Ķiģelis, kā arī tradicionālā festivālu atklājošā apvienība «Doni Tondo». Par ballīti pēc grupām piektdienā rūpēsies Artis Volfs, savukārt sestdienā - dīdžejs Aspirins.

Otrajā pasākuma dienā uz skatuves kāps tādi mūziķi un grupas kā «Pērkons», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Oranžās brīvdienas», Edavārdi, «Riga Reggae», Čipsis un Dullais, cēsnieki «Transleiteris» un Miks Dukurs, kā arī komiķu apvienība «Comedy Latvia».

Abas naktis festivāla skatuve skanēs līdz četriem rītā, bet paralēli «Fonoklubā» norisināsies festivāla oficiālais afterparty, kura programma vēl tiks atsevišķi izziņota.

Jau ziņots, ka šogad pasākums atgriezīsies par Smilšu laukumu dēvētajā Uzvaras bulvārī 22, kur tas norisinājās arī 2016. gadā. Festivāls norisināsies piekto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla «Fonofest» tradīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu