Aktrise Ketrīna Heigla rotaļīgi pozē pie kapakmeņiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Ketrīna Heigla, mēģinot «uzlabot savu dienu», ir izpelnījusies kārtīgu kritikas devu no faniem, kad sociālā tīkla «Instagram» kontā ievietoja fotogrāfijas, kurās rotaļīgi pozē Ņujorkas kapos.

39 gadus vecā aktrise apmeklēja brāļa kapu, kurš 16 gadu vecumā gāja bojā autoavārijā. Uz kapsētu viņa devās kopā ar vīru Džošu Kelliju, pārim savos profilos publicējot vairākas fotogrāfijas. Vienā no attēliem aktrise smaidot pozēja blakus kapakmenim, piebilstot, ka sanāca mazliet «patenkot ar meitenēm», savukārt kādā citā fotogrāfijā viņas vīrs pozēja pie kapakmens, uz kura ir iegravēts tāds pats uzvārds kā viņam.

Pēc fotogrāfiju ievietošanas Heigla saņēma asu kritiku par neiejūtīgo un necienīgo attieksmi, īsi pēc tam foto arī izdzēšot. Kad fotogrāfijas tika izņemtas, aktrise publicēja video, atvainojoties par savu rīcību.

«Pamanīju, ka manas iepriekš ievietotās fotogrāfijas saskārās ar asu reakciju, un sapratu, ka jums ir taisnība. Tas nebija piedienīgi, tādēļ es fotogrāfijas izdzēsu. Ir smagi apmeklēt manu mīļo cilvēku kapus, tādēļ nolēmu tajā visā atrast kādu humora devu, taču nesapratu, cik nepiedienīgi izturos,» aktrise vēstīja video. «Es dziļi atvainojos un pateicos, ka liekat man saprast, ja eju pārāk tālu. Paldies, ka piedevāt man. Nākamreiz vairāk domāšu par citu cilvēku jūtām, nevis tikai par mani pašu.»

Nepalaid garām!

Uz augšu