Kāzas ceriņu zīmē! Kā precējās šovbiznesa smukuļi Lelde un Aivis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/leldelietaviete

Piektdien, 25. maijā, jāvārdu viens otram teica viens no pašmāju šovbiznesa skaistākajiem pāriem - Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš. No ceremonijas vietas līdz pat Leldes kleitas detaļām - kas notika pāra kāzas?

Izdevums «Privātā Dzīve» šonedēļ vēsta, ka kāzu ceremonija notikusi Dobeles ceriņu dārzā. «Atbilstoši dzimtas uzvārdam kāzu tematika bija ceriņi,» tā izdevumam skaidroja jaunais vīrs Aivis.

Arī Lelde bija ceriņu zīmē - viņas kāzu kleita, kuru darinājusi Katja Šehurina, tika izšūta ar ceriņu rakstu, kā arī viņas kurpju papēži tika izdaiļoti ar šiem ziediem.

Tāpat izdevumā teikts, ka kāzu ceremoniju vadīja šamane Inin Nini (Inese Indāne), savukārt neoficiālajā daļā uzstājās grupa «Dziļi violets». Sestdienas rītā jauno pāri un viesus priecēja aktieris Jānis Jarāns un mūziķis Atis Zviedris.

Kā zināms, abi ir kopā jau septiņus gadus. Aivis bildināja Leldi 2016. gada vasarā.

Sarunā ar TVNET Lelde atklāja: lai arī ir ļoti publiskas personas, viņiem izdodas atrast privāto telpu pašiem sev. «Attiecības ir tabu tēma, par ko mēs esam norunājuši nevienam nestāstīt. Bildināšanas mirklis bija ļoti intīms un skaists, gan kāzas tādas būs. Tas paliks tikai starp mums,» komentē Lelde.

jo svinēt ir skaisti! (: ? paldies @lucijarosane !

A post shared by Lelde Lietaviete (@leldelietaviete) on

A post shared by Lelde Lietaviete (@leldelietaviete) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu