Lauris Reiniks atguvies pēc incidenta Indonēzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/laurisreiniks

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks, kurš piektdien publiskoja satraucošu ierakstu sociālajā vietnē «Instagram», kurā apgalvoja, ka atvaļinājuma laikā gandrīz esot noslīcis, nu jau ir atguvies un priecē fanus ar skaistiem foto.

Reiniks sociālajā vietnē «Instagram» publiskojis vairākus foto, kuros nekas neliecina par to, ka viņa veselība būtu briesmās, - dziedātājs bauda dabu, kā arī uzņem pamatīgu D vitamīna daudzumu.

Jau vēstīts, ka piektdien, 19. janvārī, Reiniks publiskoja šausminošu foto no slimnīcas palātas, kurā redzams ar skābekļa masku. Tiesa gan, neilgi pēc tam Reiniks ierakstu izdzēsis. «Šodien oficiāli ir mana otrā dzimšanas diena. 19.janvāris... Okeāna milzīgie viļņi mani gandrīz apēda pavisam, un tikai viens vienīgs cilvēks pamanīja, ka kaut kas tur tālumā nav kārtībā un sūtīja neticīgo glābēju... Kliedz, cik gribi help... Nevar dzirdēt. Bet, paldies Dievam un visiem, kas mani sargā, lai gan sajūta bija drausmīga un pusi neatceros... Likās, ka tās ir beigas visam... Stāsta morāle - sargā sevi un Dievs tevi sargās. Nav ko līst okeānā lielu viļņu laikā peldēties. Tie rauj un velk iekšā nežēlojot...» - tā rakstīja dziedātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu