Reiniku māca skolotājs, kurš konsultējis Džerardu Batleru, Vilu Smitu un Dženiferu Lopesu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (38) saviem sociālo tīklu sekotājiem atklājis ko vairāk par savām gaitām Losandželosā. Bija zināms, ka viņš šo saulainā Kalifornijas štata pilsētu apmeklē regulāri, lai uzlabotu aktiermeistarību, bet izrādās, ka viņu apmāca cilvēks, kurš palīdzējis lielajām Holivudas zvaigznēm.

«Ir vienkārši skolotāji, bet ir SKOLOTĀJI ar lielo burtu. Izcili savā darbā, dzīvesgudri un gatavi palīdzēt un konsultēt arī tad, kad tu jau esi ārā no skolas. Ārons Speisers (Aaron Speiser) noteikti ir viens no tiem manā dzīvē. Holivudas aktieru treneris, kas mācījis Džerardu Batleru, Vilu Smitu, Dženiferu Lopesu un daudzus citus (arī mani - Sprīdīti no Latvijas un viņa vienīgo latviešu studentu). Vakar bija nereāli vērtīga saruna ar Āronu pa telefonu sakarā ar manu lomu filmā «Jaunā gada taksometrs», kuru tūlīt atsāksim filmēt. Nevaru jau sagaidīt, īpaši pēc vērtīgajiem padomiem, ko saņēmu. Vienkārši gribēju pateikt lielu paldies un vienmēr novērtēt savus tiešām labos skolotājus! Viņu nav ļoti daudz, bet ir,» raksta Reiniks.

Ir vienkārši skolotāji, bet ir SKOLOTĀJI ar lielo burtu. Izcili savā darbā, dzīvesgudri un gatavi palīdzēt un konsultēt arī tad, kad tu jau esi ārā no skolas. @aaronspeiser noteikti ir viens no tiem manā dzīvē. Holivudas aktieru treneris, kas mācījis Džerardu Batleru, Vilu Smitu, Dženiferu Lopesu un daudzus citus. (Arī mani - Sprīdīti no Latvijas un viņa vienīgo latviešu studentu ?) Vakar bija nereāli vērtīga saruna ar Āronu pa telefonu sakarā ar manu lomu filmā "Jaunā Gada Taksometrs", kuru tūlīt atsāksim filmēt. Nevaru jau sagaidīt, īpaši pēc vērtīgajiem padomiem, ko saņēmu. Vienkārši gribēju pateikt lielu paldies un vienmēr novērtēt savus tiešām labos skolotājus! Viņu nav ļoti daudz, bet ir. Par mūsu skolotājiem! ?/ There are teachers, but there are THE TEACHERS. Excellent in their craft, life-smart and ready to consult and help even when you are already out of school. @aaronspeiser is definitely one of them in my life. Acting coach in Hollywood who has trained many world famous actors, like Gerard Butler, Jennifer Lopez, Will Smith and many others. And me , the humble Latvian and his only student from Latvia ? Last night had an exceptionally valuable telephone conversation with him regarding my role in "New Years Taxi" movie that we are continuing to shoot very soon. Can't wait to be on set again, especially after all the valuable tips and advice Aaron gave me. Just wanted to say huge thank you to Aaron and remind everyone to always appreciate our best teachers. There are not too many of them out there, but they are! To our teachers! ? #aaronspeiserstudents #aaronspeiser #laurisreiniks #acting #bestcoach #actorslife #actor

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Kā jau ziņots, Māra Martinsona jaunākā filma, komēdija «Jaunā gada taksometrs», stāsta par aizraujošiem notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometra vadītājam jānogādā cilvēki visdažādākajās Rīgas vietās, kur tie sagaidītu un nosvinētu gada svinīgāko nakti.

Filmas galvenais varonis, taksometra vadītājs Andrejs (Lauris Reiniks) neatsaka palīdzību nevienam un nakts gaitā piedzīvo neparastas situācijas, kļūstot par kaut ko vairāk nekā tikai šoferīti. Pasažieri Andreja personā atrod draugu, izpalīgu, uzklausītāju. Filmā piedalās arī Ģirts Ķesteris, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Nauris Brikmanis, Māra Sleja un citi, pirmizrāde plānota 2018. gada nogalē.

«Jaunās spēlfilmas ideja radās tūlīt pēc filmas «Maģiskais kimono» pirmizrādes, šī filma savā ziņā noslēdza manu Japānas filmu triloģiju. Daudzi cilvēki uzdevuši jautājumu, kāpēc man tik aktuāla vientulības tēma, kas parādās šajās filmās, un es sapratu – labākais veids, kā pierādīt, ka īstenībā esmu dzīvespriecīgs un jautrs cilvēks, ir nevis ar vārdiem, bet darbiem. Savā laikā Lietuvā vairāk nekā 10 gadus esmu veidojis humora seriālus un raidījumus, kas šobrīd jau kļuvuši par Lietuvas televīzijas humora klasiku (šovi «Šapro šou», «Tegyvuoja Karalius!»/«Lai dzīvo karalis!»), seriāls «Grybauskai» u.c.). Turklāt tieši pēc filmas «Maģiskais kimono» pirmizrādes, tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, es sapratu, ka kinoteātros, atšķirībā no televīzijas piedāvājumiem, īsti nav tādas latviešu filmas, kur cilvēki varētu kopā smieties un sekot dažādu cilvēku likteņiem aizejošā gada pēdējās stundās. Tā arī radās ideja par filmu «Jaunā gada taksometrs», kur taksometra vadītājs, braucot ielās, savieno dažādus stāstus,» atklāj filmas režisors Māris Martinsons.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu