Reperis Jay-Z: Es raudāju prieka asaras, kad mana māte atzina, ka ir lezbiete

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis Šons Korijs Kārters (48) jeb Jay-Z publiski atklāja, ka viņa māte Glorija Kārtere ir lezbiete un viņa slēpusi savu seksuālo orientāciju lielāko daļu dzīves, sevi un savas vēlmes ilgu laiku atstājot otrajā plānā.

«Mana māte nedzīvoja savu dzīvi un slēpa to, kas viņa ir, lai aizsargātu savus bērnus. Viņa visu šo laiku to slēpa, lai neapkaunotu savus bērnus,» gaidāmā straumēšanas servisa «Netfix» šova «My Guest Needs No Introduction with David Letterman» video «kaceklī» atklāja slavenība.

Jay-Z vienmēr esot nojautis, ka viņa māte ir homoseksuāla, taču abi par to atklāti izrunājušies vien pērn: «Viņa sēdēja manā priekšā un atzina, ka viņai liekas, ka viņa mīl kādu. Es raudāju. Šis ir patiess stāsts. Es raudāju no prieka, ka viņa beidzot ir brīva.»

Nākamajā dienā pēc abu sarunas reperis radīja dziesmu «Smile», kura iekļauta viņa 2017. gada vasarā izdotajā albumā «4:44».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu