Kā rit trīs bērnu tēva Roberta Gobziņa ģimenes ikdiena?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

19. aprīlī «STV Pirmā!» skatītāju vērtējumam tika nodota ģimeņu attiecību šova «Mamm, brauc mājās» jaunākā sērija, kurā populārā mūziķa Roberta Gobziņa un viņa sievas Madaras ikdienā iejutās skandalozajā šovā «Caur ērkšķiem uz...» iepazītā kolorītā Laura.

Gobziņš ar sievu pēc ugunsgrēka atjaunojuši dzīvokli, bet dzīve iet kā pa celmiem. Īpašas raizes Robertam sagādā veselība, kuras dēļ nākas lielu daļu ikdienas pavadīt gultā, lai spētu uzkrāt spēkus jauniem darbiem.

Tieši Roberta veselības stāvoklis Lauru noveda līdz asarām – dodoties atpūsties, Madara «jaunajai mammai» neatklāja visas kārtis un nebrīdināja, ka Robertam ir invaliditāte, tā vietā vien sakot, ka vīram jāļauj atpūsties. Redzot šķietami veselu vīrieti, Laura mudināja viņu aktīvi iesaistīties ģimenes ikdienā, aicināja doties kopīgi makšķerēt, kā arī centās aicināt palīgos izpildīt vienu no Madaras uzticētajiem uzdevumiem – mēbeļu labošanu. Taču veselības problēmas liedz Robertam dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, tāpēc Laurai pie darbiem nāksies ķerties pašai. «Roberts teica, ka jāsauc viņa brālēns galdnieks, ir vajadzīgi instrumenti, tā vienkārši neko nevar salabot,» Gobziņa argumentus, kāpēc mēbeles līdz šim nav salabotas, min Laura. Savukārt Madara bilst, ka galdniecības darbi nav vīra ampluā. «Tad, kad es Robertam teicu, kas labojams, viņš nebija ar mieru un saprata, ka tur kaut kas baigi jāņem ārā un tas nebūs viņam pa spēkam.»

Laura lieliski tika galā ar sev uzticētajiem uzdevumiem - gan mēbeļu labošanu, gan bērnu aprūpi un pat pārsteiguma sarūpēšanu kaimiņienei, kura laikus pamanīja ugunsnelaimi un paglāba Gobziņus no vēl lielākiem zaudējumiem.

Neiztikt arī bez pārsteigumiem - brīdī, kad Laura sāka labot gultu, mēbelei nokrita kāja, taču tas jauno sievieti nesamulsināja, viņa braši ķērās pie darba un pēc neilga brīža gulta bija salabota. «Jebkurš normāls cilvēks to varētu izdarīt ilgi, brālēns kā galdnieks un mēbeļu ražotājs to varētu izdarīt divās minūtēs. Ja baigi jāliecas no apakšas un jāgriež, es nevaru. Kustību ierobežojumu dēļ kaut kā sāpīgi ir. Un vēl tur visādas citādas nianses. Var jau visu ko, tik tad jārij tabletes. Tabletes arī maksā naudu,» par savu veselības stāvokli bilst Gobziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu