Pikantā konkursā izvēlētas pašmāju «karstākās» ringa meitenes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peter Kritsky/publicitātes foto

18. maijā koncertzālē «Studio 69» ar krāšņu šovu noslēdzās «Ring girls 2018» projekts, kam dalībnieces bija sākušas gatavoties jau janvārī – pareizi ēda, regulāri trenējās sporta zālē, apguva defilēšanu, devās uz deju stundām un gatavoja individuālas programmas. Sākotnēji pieteicās ap 30 dalībnieču, bet līdz finālam nokļuva tikai 15, kuras tika atlasītas pusfinālā.

«Līdzīga veida projektus organizējam jau no 2011. gada, bet tieši «Ring girls» [tulkojumā no angļu valodas – ringa meitenes] tiek organizēts pirmo reizi . [..] «Ring girls» ir meitenes, kuras ienes ringā plāksnes ar raunda numuru pēc katra raunda,» stāsta projekta dibinātāji Alīna Isidorova un Vitālijs Aleksandrovs.

Dalībnieces vērtēja kompetenta žūrija no 7 vīriešiem un 2 sievietēm – profesionāli Muaythai sportisti un treneri, sporta entuziasti un talantīgi cilvēki, kā arī sociāli aktīva juriste un sportiska sieviete Ieva Brante.

Šoreiz pirmo vietu ieguva divas dalībnieces – Irīna un Maija, kas apbūra žūriju ar savu skaistumu un šarmu.

Dalībnieces bija dažāda vecuma: jaunākā - 19 gadus veca profesionāla fitnesa sportiste, vecākā - 40 gadus veca logopēde. «Gribējām parādīt, ka jebkurā vecumā un jebkurā fiziskā sagatavotībā, ja jums nav vairāk par 10 kg liekā svara, var sagatavoties, lai kāptu uz lielās skatuves,» uzskata Isidorova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu